Tab S9 FE Plus'ın 10 dakikada bir şarjının gitmesi normal mi?

snowman0

Hectopat
Merhaba Tab S9 FE Plus sahibiyim tabletimi yeni aldım. Sadece ders çalışıyorum video falan izliyorum az önce soru bankasının soru video çözüm uygulamasından çözüm izliyordum ve hesap yapayım dedim; şarjım bazen 10 dakikada bazen 9 bazen de 14 dakikada %1 azalıyor. Tabii ki uygulamadan uygulamaya bunlar farklılık gösteriyor. Sizce bu normal midir? Tabletimi %9'dan %100'e kadar şarj ettim. Benimle aynı modeli kullananlar cevap verirse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. Aynı modele sahip değiliz bende iPad Air M2 var fakat not uygulaması kullanırken ben de benzer bir problemi yaşıyorum. Tabletlerde genel bir durum galiba. Fakat tabii ki sizinle aynı modeli kullanan birisinin kendi deneyimlerini aktarması daha iyi olacaktır.

Merhaba Tab S9 FE Plus sahibiyim tabletimi yeni aldım. Sadece ders çalışıyorum video falan izliyorum az önce soru bankasının soru video çözüm uygulamasından çözüm izliyordum ve hesap yapayım dedim; şarjım bazen 10 dakikada bazen 9 bazen de 14 dakikada %1 azalıyor. Tabii ki uygulamadan uygulamaya bunlar farklılık gösteriyor. Sizce bu normal midir? Tabletimi %9'dan %100'e kadar şarj ettim. Benimle aynı modeli kullananlar cevap verirse iyi olur.

Aynı modeli kullanmıyorum fakat gayet normal. O tabletin 1 hafta pil ömrü falan olmasını beklemiyordunuz herhalde😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı