Tab S9 vs Tab S9 FE

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır ders çalışmak için tablet arıyorum. Samsung Tab s serisini gördüm kalemi olması benim için çok büyük bir avantaj. Tab S9 FE Plus çok büyük olduğu için onu eledim. Ancak tam S9 ve Tab S9 FE arasında kaldım. Kullanımım ders çalışmak ders videosu izlemek olacak. Bir de not tutmak yani PDF'den soru çözmek falan. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba uzun zamandır ders çalışmak için tablet arıyorum. Samsung Tab s serisini gördüm kalemi olması benim için çok büyük bir avantaj. Tab S9 FE Plus çok büyük olduğu için onu eledim. Ancak tam S9 ve Tab S9 FE arasında kaldım. Kullanımım ders çalışmak ders videosu izlemek olacak. Bir de not tutmak yani PDF'den soru çözmek falan. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Tab S9 tabii ki daha iyi hem ekran hem islemci olarak. TFT 90Hz ekran var Tab S9 FE tabletlerde ve Tab S9'un gerisinde. Bütçe varsa Tab S9 cok daha iyi.

Bütçe çıkarsa tabi ki de açık ara fark ile S9.

eğer illaki ikisinden biri olacaksa tabi ki s9. Ama o fiyatlara çıkmışken daha güncel, daha yeni işlemcili tabletlere bakmak daha mantıklı olurdu

Hocam indirim olsa anında S9 alıcam herhangi bir olurmu sizce mediamarktta vs
Hocam ben de tablet alma arefesindeyim. Takip ediyorum bir kaç modeli. Genel olarak vatan bilgisayarda akşamları int sitesinde imdirim oluyor. Genelde s9fe yi indiriyor. Orayı takip edebilirsiniz. Ama fiyatına baktım, 22 bin diyor. Şimdi xiaomi pad 7 pro da 26 ya satılıyor. Yani arada 4 bin fark var ama bütçe yetiyorsa değer de yani. Ama s9 a karar kıldıysanız eğer trendyol ve diğer siteleri takip edin. Takip ettiğim kadarıyla s9 hiç düşmedi. Piyasası dar şuan. Ondan olabilir.

Hocam indirim olsa anında S9 alıcam herhangi bir olurmu sizce mediamarktta vs
S9 kaça arıyorsunuz?
Ortalama 20-21.000₺.
Daha aşağı bulamazsınız..
S9fe yani daha düşük modelini 13-15.000.
IMG_20250304_225020.jpg
Screenshot_2025-03-04-22-49-57-361_com.vivaldi.browser-edit.jpg
Screenshot_2025-03-04-22-49-42-905_com.vivaldi.browser-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı