Tab S9 FE+ yerine S9 için aradaki farka değer mi?

cugliwq

Centipat
Daha fazla  
Tab S9 FE+ almayı düşünüyorum ama bütçemi biraz daha zorlarsam Tab S9 alabilirim sizce aradaki farka değer mi ya da asgari ücret zammı açıklamasını beklemem mantıklı mı?
(Şu anda stajyer maaşı alıyorum asgari ücret arttığında maaşımda artacak o zaman biraz daha rahatlarım muhtemelen)
Bu arada hem sınava hazırlanırken not tutmak için hem de üniversite de laptop yerine kullanmak için uzun vadeli büyük bir şey düşünüyorum aralarında 1.4" fark var ekran boyutundan S9 FE+ daha büyük ama çoğu kişi TFT ekranın çok kötü olduğunu belirtmiş henüz mağadaza canlı deneyimleme şansım olmadı.

Son düzenleme:
Tab S9 FE+ almayı düşünüyorum ama bütçemi biraz daha zorlarsam Tab S9 alabilirim sizce aradaki farka değer mi ya da asgari ücret zammı açıklamasını beklemem mantıklı mı?
(Şu anda stajyer maaşı alıyorum asgari ücret arttığında maaşımda artacak o zaman biraz daha rahatlarım muhtemelen)

Kesinlikle değer. Diğer farkları geçtim sadece işlemci farkı için bile fazladan 5bin TL verilir.

Tab S9 Plus kullanıcısıyım, kesinlikle düz S9 serisi bir model almanı öneririm. İşlemcisinden ekran kalitesine kadar fark için sadece 4, 5 bin tl fazladan verilir mi, evet kesinlikle verilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı