Tab S9 Kılıf ve Şarj Adaptörü Önerisi

Wicker10

Kilopat
Daha fazla  
Düz Tab S9 modelini satın aldım. Yanında 1500 TL hediye çeki yollayacaklar.

Öncelikle klavyeli kılıf alınır mı? Almalıysam Samsung'un kendi klavyeli kılıfı öğrenci indirimiyle 3750 TL civarlarına geliyordu. S Wallet ile ödemelerde %50 indirim daha oluyor bu sayede 1800 TL civarlarına düşüyor yanında yolladıkları 1500 TL hediye koduyla da 300 TL'ye indire biliyorum. Fakat parayı buna harcamak yerine Samsung 45 Watt adaptör + kablo ve klavyesiz kılıfını alabilirim.

Açıkçası kafam karışık durumda. Kodu 2 hafta sonra yollayacaklarından dolayı stok ve indirim durumu nasıl olur emin olamıyorum o yüzden ne olur ne olmaz mantığıyla Amazon'dan kılıf + adaptör sipariş etmeli miyim? Kodu yolladıklarında duruma göre karar veririm Amazon'dan aldıklarımı iade ederim.

Ayrıca ekran koruyucu da alınır mı? S Pen ve not alma hissiyatını nasıl etkiler? Temperli cam koruyucular etkilemiyor diyorlar. JeTech ve Spigen'i buldum fakat aralarında 2 kata yakın fiyat farkı var. JeTech iyi midir?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle klavyeli kılıf alınır mı? Almalıysam Samsung'un kendi klavyeli kılıfı öğrenci indirimiyle 3750 TL civarlarına geliyordu. S Wallet ile ödemelerde %50 indirim daha oluyor bu sayede 1800 TL civarlarına düşüyor yanında yolladıkları 1500 TL hediye koduyla da 300 TL'ye indire biliyorum. Fakat parayı buna harcamak yerine Samsung 45 Watt adaptör + kablo ve klavyesiz kılıfını alabilirim.
Öncelikle hayırlı olsun. Klavyelik bir işiniz yoksa normal kılıf ve adaptör almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca ekran koruyucu da alınır mı? S Pen ve not alma hissiyatını nasıl etkiler? Temperli cam koruyucular etkilemiyor diyorlar. JeTech ve Spigen'i buldum fakat aralarında 2 kata yakın fiyat farkı var.
Ekran koruyucular S Pen'i maalesef etkiliyor. Kuzenimde Tab S8 Ultra vardı mesela, yazma hissini biraz kötüleştirmiş. Eğer tableti sürekli yanınızda taşımayacaksanız veya güvenli bir şekilde taşıyabileceksiniz ekran koruyucu almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı