Tab S9 Ultra alınır mı?

Niko21

Decapat
Yarın Samsung mağazasında gideceğim isteğim dev ekranda istediğim yerde medya tüketmek. Bir de şarjının uzun sürmesi sizce aldıktan sonra daha iyi olabilirmiş veya bu da overkill olmuş der miyim?

Yarın Samsung mağazasında gideceğim isteğim dev ekranda istediğim yerde medya tüketmek. Bir de şarjının uzun sürmesi sizce aldıktan sonra daha iyi olabilirmiş veya bu da overkill olmuş der miyim?
Ben S9+ daha mantıklı. S9 Ultra fazla büyük geliyor bana. Tercih meselesi tabii. Ekran olarak en iyi cihaz zaten S9 Ultra.

Tab S9 Ultra taşınabilecek bir cihaz değil. Ayrıca mağazadan almanızı önermiyorum. Samsung mağazası her yerden pahalı. Hem dev ekran hem taşınabilirlik isteğinizi Tab S9 Plus görür.

Alınır ama mobilitesi sıfır bir cihaz ve oyun falan oynanmaz(konsol bağlanırsa oynanır ama 8 gen 2 nasıl bir kalite sunar bilemiyorum).

Hemde Samsung'un kendi mağazasından alacak bütçen varsa İPad Pro M2 12.9 al bence.

Ultranin Boyutu dışında s9dan bir eksisi yok değil mi
Tab S9 Plus'tan belli farkları var.
Plus 650nit, Ultra ise 930nit parlaklığa ulaşabiliyor.
Birde ultrada çentik kamera var. Başka bir fark yok ama düz çerçeve bence daha iyi.
Parlaklık konusunda ise gidip bakabilirsiniz. Çok fark yok.

Düz Tab S9 ile kamera farkı filan da var.

Tab S9 Plus'tan belli farkları var.
Plus 650nit, Ultra ise 930nit parlaklığa ulaşabiliyor.
Birde ultrada çentik kamera var. Başka bir fark yok ama düz çerçeve bence daha iyi.
Parlaklık konusunda ise gidip bakabilirsiniz. Çok fark yok.

Düz Tab S9 ile kamera farkı filan da var.
O çentik kamera işi harbiden kötü. Her yerde tek kişi satıyor derken samsung un kendi sitesinden mi bahsediyorsunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı