Tab S9 vs HP Victus RTX 4050

Ekmek Reis

Hectopat
Daha fazla  
Tab S9 18.500 maximum indirimiyle 17.000 TL gibi bir ücrete gelecek.

İndirimle 26.800 + maximum ile 24.500 TL civarına geliyor.
Sizce hangisini almak daha verimli olur?
(Zaten tablet ve laptop alacağım ama indirimlerden en iyi şekilde faydalanmak istiyorum. Aynı fiyatta laptop önerilerine de açığım.)

Sensör sorunu olmasa Victus derdim.

Kullanım amacına göre cevap vermen gerek. Ben oyun oynarım PC'de falan diyorsan HP'yi al geç ama sadece amaç dersse tablet daha mantıklı.

Kullanım amacına göre değişir ama bence laptop. PP iyiymiş bu arada.
İkisindende neredeyse her türlü işi yapacağım.Genel olarak üniversite ve oyun oynamak için.(Teşekkür ederim hocam.)
Sensör sorunu olmasa Victus derdim.
O kadar ciddi bir sorun mu hocam?
Ben hall sorunu var diye biliyorum.Bu parça sürekli mi bozuluyor, bozulduğu zaman değişimi yok mu ?(Laptoplar hakkında fazla bilgim yok hocam.
Kullanım amacına göre cevap vermen gerek. Ben oyun oynarım PC'de falan diyorsan HP'yi al geç ama sadece amaç dersse tablet daha mantıklı.
İki cihazda zaten alınacak .Bir laptop bir tablet ama indirim oranına,alınabilirliğine göre seçim yapacağım.

İkisinden de neredeyse her türlü işi yapacağım. Genel olarak üniversite ve oyun oynamak için.(teşekkür ederim hocam.)

O kadar ciddi bir sorun mu hocam?
Ben Hall sorunu var diye biliyorum. Bu parça sürekli mi bozuluyor, bozulduğu zaman değişimi yok mu?(laptoplar hakkında fazla bilgim yok hocam.

İki cihazda zaten alınacak. Bir laptop bir tablet ama indirim oranına, alınabilirliğine göre seçim yapacağım.

Genelde bozuluyor şanslıysanız bir şey olmaz servise gönderiyorsunuz çıkarıyor fakat bunun da performans için iyi olmadığı söyleniyor.

Genelde bozuluyor şanslıysanız bir şey olmaz servise gönderiyorsunuz çıkarıyor fakat bunun da performans için iyi olmadığı söyleniyor.
Hocam sizin laptop öneriniz var mı?

TUF F16 i5 Ultra RTX 4050 almaya karar verdim teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı