Tab S9 vs iPad Air

Korpus Luteum

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Tablet almayı düşünüyorum. Öncelikli amacım ders çalışmak, not tutmak olacak. Tabii dizi film belki oyun için de kullanırım. Bu iki tablet arasında kaldım. Telefonum Apple. Ekosistem muhabbeti çok işe yarıyor mu? Sanırım tek tablet olarak bakınca Samsung ama telefonu da işin içine katınca Apple daha iyi olur gibi. Fikirleriniz nelerdir? Yardımcı olur musunuz?

Tabletten aradiginiz ozellikler tam nedir ne kadar kullanmak istiyorsunuz.
Tıpta dersler için kullanacağım. En az 5 6 sene götürmeli beni. Yüzde 80 90 notlar için kullanacağım. Ders pdfleri not tutmak video izlemek vs.
Böyle basit işler için POCO pad öneririm. Düşündüğün cihazlarin yarı fiyatına güzel cihaz.

Hocam elimde s6lite var şu an almışken iyi bi şey olsun istiyorum elimdeki kardeşimin aslında bir süre bende kalacak.

Tıpta dersler için kullanacağım. En az 5 6 sene götürmeli beni. Yüzde 80 90 notlar için kullanacağım. Ders pdfleri not tutmak video izlemek vs.

Hocam elimde s6lite var şu an almışken iyi bi şey olsun istiyorum elimdeki kardeşimin aslında bir süre bende kalacak.
O zaman kesin iPad al yada Macbook'da olur.

Sağlık bölümü okuyan bir çok arkadaşım var IPad bu bağlamda özellikle işlerine çok yarıyor.
Ayrıca 21 Ekim'e kadar yapılan satın alımlarda Apple Pencil Pro hediye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı