Arkadaşın istediği özellik bu. Smart View'den biraz bağımsız bir durum.
Eki Görüntüle 2340918
dediğim bu hocam, galiba yeri değişmiş, benim tabletimde o menüye ulaşmak için dediğim yere basmak gerekiyordu.
Eki Görüntüle 2340918
Üstte attım. Telefonlarda bulunmuyor. Sadece Tab serisinde var.Bu olma ihtimali var mı?Eki Görüntüle 2340919
DeX S, Note ve Z serisine özel yazılım Tab S serisinde de bulunuyor ayıca Tab A9+'da da var DeX.
Ya da böyle bir şey?
Eki Görüntüle 2340921
Ayarlar-Bağlı Cihazlar-İkinci Ekran'dan girebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2340918
Hayır gerekmiyor. Windows+K kombinasyonundan direkt bağlanabiliyorsunuz.
Hocam attıgım dakikadan itibaren videoyu 1-2 dakika izlermisin. Ben bu özelligi S9fe de kullanabiliyorsam sıkıntı yok sorun çözülür ama fe tabletlerde böyle birşeyin olmadıgına dair bir yazı okumuştum hatta mhl denilen şeyide bu diye biliyordum o yüzden kafamı karıştırdı.
Zaten videoda da kablolu baglanmıyor herhalde. Ben ekrana oyun yansıtıp kasmadan oynayabilirsem yeter zatenTab S9 FE'de kablo ile bağlantı yok. Üstte attığım kablosuz bağlanma özelliği sizde de var.
Üstteki kontrol panelinden ikinci ekranı açabilirsiniz.Zaten videoda da kablolu baglanmıyor herhalde. Ben ekrana oyun yansıtıp kasmadan oynayabilirsem yeter zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.