Xbox Tablet için 700 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
700 TL

efe0e4

Zeptopat
Daha fazla  
Tablet aldım ve ekran çok büyük olduğu için elde tutup oyun oynamak zor oluyor. Ben de bir gamepad alıp oyun oynamak istiyorum. 700 TL civarı bir bütçe ayıracağım ama ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Bilinen markaların gamepad'leri de 3K'dan başlıyor, o yüzden işimi görecek, tercihen kablosuz ve uzun süre kullanabileceğim bir kontrolcü önerebilir misiniz?

Tablet aldım ve ekran çok büyük olduğu için elde tutup oyun oynamak zor oluyor. Ben de bir gamepad alıp oyun oynamak istiyorum. 700 TL civarı bir bütçe ayıracağım ama ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Bilinen markaların Gamepad'leri de 3K'den başlıyor, o yüzden işimi görecek, tercihen kablosuz ve uzun süre kullanabileceğim bir kontrolcü önerebilir misiniz?

Hocam 700'e uzun süre kullanabileceğin ve tam anlamıyla işini görecek bir cihaz bulabileceğini sanmıyorum.

Tablet aldım ve ekran çok büyük olduğu için elde tutup oyun oynamak zor oluyor. Ben de bir gamepad alıp oyun oynamak istiyorum. 700 TL civarı bir bütçe ayıracağım ama ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Bilinen markaların Gamepad'leri de 3K'den başlıyor, o yüzden işimi görecek, tercihen kablosuz ve uzun süre kullanabileceğim bir kontrolcü önerebilir misiniz?

Kendim aldım hiçbir problemi yok deadzonu az bir replika. Görseldeki ürün gelmiyor yorumlara bakarsanız ne geldiğini görürsünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı