Tablet için klavye ve mouse önerisi

Bütçe
1000-1500

ktskn

Hectopat
Kaliteli olsun ki üzmesin beni. AliExpress'te 300-500 TL'ye satılanları düşünüyordum ama kalitesizdir diye vazgeçtim onlardan. Kablosuz olursa benim için daha iyi olur. Tabletin markası Tab S7 FE.

Logitech'in klavye ve farelerini öneririm. Spesifik olarak K380 klavyesi ve M350 faresi, ikisi de bayağı dayanıklı ve sağlamlar ayrıca taşıması da kolay. iPad'imde bayağı iş görüyor.
edit: Klavyeye baktım 650 tl'ye düşmüş Amazon'da. Kaçmaz bence.

Logitech'in klavye ve farelerini öneririm. Spesifik olarak K380 klavyesi ve M350 faresi, ikisi de bayağı dayanıklı ve sağlamlar ayrıca taşıması da kolay. iPad'imde bayağı iş görüyor.
Logitech sevdiğim bir marka. 7 yıl mouseunu kullandım hâlâ bozulmamıştı. En son üstünden araba geçince kırıldı o7. Marka verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca klavye Türkçe-Q mu baktım da anlamadım. Açıklamada da yazmıyor sanırım.

Logitech sevdiğim bir marka. 7 yıl mouseunu kullandım hâlâ bozulmamıştı. En son üstünden araba geçince kırıldı o7. Marka verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca klavye Türkçe-Q mu baktım da anlamadım. Açıklamada da yazmıyor sanırım
Ay geç görmüşüm kusura bakmayın, evet Türkçe Q klavye, iki ürünü de öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı