Ragnarr Lothbrok Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Tablet aldım yeni matepad 11. Klavyesi de olduğu için WhatsApp Web kullanmak istiyorum normal tarayıcı güzel olmuyor bunun başla bir yöntemi var mı?
Tablet aldım yeni matepad 11. Klavyesi de olduğu için WhatsApp Web kullanmak istiyorum normal tarayıcı güzel olmuyor bunun başla bir yöntemi var mı?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Uygulama mağazasında yok mu? Ben iOS tablette kullanabiliyorum ama Android hakkında bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
KS KS Ragnarr Lothbrok Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #3 iKayraOnur dedi: Uygulama mağazasında yok mu? Ben iOS tablette kullanabiliyorum ama Android hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... var ama ben ikinci cihaz olarak kullanmak istiyorum Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Uygulama mağazasında yok mu? Ben iOS tablette kullanabiliyorum ama Android hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... var ama ben ikinci cihaz olarak kullanmak istiyorum
C Cavid888 Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 Whats web isimli uygulama ile. Artı 0 Eksi
KS KS Ragnarr Lothbrok Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #5 Cavid888 dedi: Whats web isimli uygulama ile. Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir? Artı 0 Eksi
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2022 #6 Hocam sanırsam beta sürümünü apk olarak tablete indirirseniz olabiliyormuş. WABetaInfo Bu linki inceleyebilirsiniz. Umarım yanlış bilmiyorumdur. Artı 0 Eksi
Hocam sanırsam beta sürümünü apk olarak tablete indirirseniz olabiliyormuş. WABetaInfo Bu linki inceleyebilirsiniz. Umarım yanlış bilmiyorumdur.
C Cavid888 Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #7 Ragnarr Lothbrok dedi: Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, güvenilir olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ragnarr Lothbrok dedi: Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, güvenilir olduğunu düşünüyorum.
KS KS Ragnarr Lothbrok Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #8 berfinkaraca dedi: Hocam sanırsam beta sürümünü apk olarak tablete indirirseniz olabiliyormuş. WABetaInfo Bu linki inceleyebilirsiniz. Umarım yanlış bilmiyorumdur. Genişletmek için tıkla... whats web indirdim iyi gibi şuan Artı 0 Eksi
berfinkaraca dedi: Hocam sanırsam beta sürümünü apk olarak tablete indirirseniz olabiliyormuş. WABetaInfo Bu linki inceleyebilirsiniz. Umarım yanlış bilmiyorumdur. Genişletmek için tıkla... whats web indirdim iyi gibi şuan