Type-C ise yapabilirsin diye biliyorum. Tabletin modeli nedir?
type c ne
Spacedesk kullanırsan sonra tabletten USB ile internet paylaşımını açarsan olur. Wi-Fi üzerinde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?Selamlar arkadaşlar. Tabletimi Wi-Fi üzerinden 2 ekran yapıyorum ama kasıyor. Kablo ile nasıl bağlarım bilen var mı?
Spacedesk ile bağlıyorum ama kasıyor, yavaşlıyor.Spacedesk kullanırsan sonra tabletten USB ile internet paylaşımını açarsan olur. Wi-Fi üzerinde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Neden?Malesef o tabletle istediğiniz gibi kablolu bir görüntü yapamazsınız.
![]()
USB-C - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Önce tableti bilgisayara kapboyla bağlayın. Sonra USB ayarlarından USB Bağlanma veya İnternet paylaşımı tarzı bir seçeneği seçin. Eğer öyle bir seçenek yoksa ayarlardan İnternet Paylaşımı seçeneklerinden USB internet paylaşımını açıp sonra bağlayın. Ardından spacedesk'ten IP listesinden tabletin internetine bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin. Genellikle 192.168.43.1 gibi bir IP alır. En son olarak tabletten girin ve bağlanın. Sorun çıkmaması için tabletten Wi-Fi'ı kapatabilirsiniz.Spacedesk ile bağlıyorum ama kasıyor, yavaşlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.