Tablet monitör olarak kullanılabilir mi?

TrAzRovsen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler. Benim mini PC almak diye bir fikrim var. Tabi bunun için monitöre ihtiyaç var. Şimdi benim sorum tabletime (Amazon Fire HD10 9th generation 10 inç) HDMI çıkışlı Type-C Hub alırsam onu monitör gibi kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem uygulama gerekir mi? Bu arada işlemci Intel cleyron J4125 Intel HD 600. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. https://www.amazon.com/dp/B089N9186N/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_wXh9FbW5ZQB19?_encoding=UTF8&psc=1

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, olmaz. Üzerinde çıkış birimi var. Giriş birimi yok.

Tabletin görüntü girişi yok ki. Var mı?
Normalde yok amma ben type-c hubu bağlayacağım için hdmi görüntü çıkışı olacak
Hocam size önerim Rabperry Pi4 8GB+monitör.
Öneri için teşekkürler. Amma ben bide masraf yapmamak için tablete bağlamayı düşünüyorum. Hemde raspery pinin işlemcisi bildiyim kadarıyla zayıf. bu yüzden mini pc istiyorum
Uygulama ile yapılabilir.
Uygulamanın adını söylerseniz çok mutlu olurum
Hocam, olmaz. Üzerinde çıkış birimi var. Giriş birimi yok.
Type-c hub ile de mi olmaz :(
Bildiğim kadarıyla bir uygulama vardı kullanılabiliyor (kablosuz şekilde) . Biraz gecikme de oluyor tabi.

Düzletme: 2.monitör olarak kullanılabiliyormuş.
Malesef :-\

Son düzenleme:
Merhaba herkese iyi günler. Benim mini PC almak diye bir fikrim var. Tabi bunun için monitöre ihtiyaç var. Şimdi benim sorum tabletime (Amazon Fire HD10 9th generation 10 inç) HDMI çıkışlı Type-C Hub alırsam onu monitör gibi kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem uygulama gerekir mi? Bu arada işlemci Intel cleyron J4125 Intel HD 600. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. https://www.amazon.com/dp/B089N9186N/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_wXh9FbW5ZQB19?_encoding=UTF8&psc=1

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı