Ensarİsmailll

Femtopat
Daha fazla  
Tamamen özelleştirilebilir, istediğim GIF'leri oynatabileceğim küçük bir ekranım olsun istiyorum. Bu ekranı nereden alacağım hangi isimle aratacağım ve ekran elime gelince bunu nasıl istediğim şeye çevireceğim hakkında bir biligm yok ve YouTube'da bununla alakalı herhangi bir video da bulamadım. İsteğim; bilgisayar kasamın içine koyduktan sonra bilgisayarımın içinden herhangi bir uygulama ile o ekranda bir GIF oynatmak. Bunu nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ya ekranda düz GIF oynayacak işte o kadar. Ekranla herhangi bir fiziksel etkileşime girmeyeceğim, sürekli başa saracak o kadar.
Reklam panosu gibi mi?

Rasperyy pi4-pi5..
Oled Parlak ekran ile Mümkün.
Screenshot_2025-07-01-18-49-52-140_com.vivaldi.browser.jpg

Screenshot_2025-07-01-18-48-43-223_com.vivaldi.browser.jpg

Son düzenleme:
Reklam panosu gibi mi?

Rasperyy PI4-Pi5..
OLED Parlak ekran ile Mümkün.
Eki Görüntüle 2525194
Eki Görüntüle 2525196

Neden böyle sorular soruluyor anlamadım açıkçası. Bir tane ekran üzerinde GIF oynuycak o kadar. Ben istediğim gibi o GIF'i değiştireceğim vs. sadece GIF başka bir şey değil kasamın içine koyacağım sürekli tekrar edecek o kadar.
İyi hoş da ben bunu nasıl yapacağım herhangi bir video bir kaynak var mıdır?
ayrıca elimde stm34f4 modeli rassperryPİ 4 modeli ve bir adet klon ardunio UNO var.

Neden böyle sorular soruluyor anlamadım açıkçası. Bir tane ekran üzerinde GIF oynuycak o kadar. Ben istediğim gibi o GIF'i değiştireceğim vs. sadece GIF başka bir şey değil kasamın içine koyacağım sürekli tekrar edecek o kadar.
ayrıca elimde stm34f4 modeli rassperryPİ 4 modeli ve bir adet klon ardunio UNO var.
Şöyle Elinizde Rasperyy varsa buna Ya Android ya Windows kurmanız gerekecek.
Sadece tam ekran gif göstersin diyorsanız bunu Android te yapar diye düşünüyorum..

Video ne için lazım?
Rasperyy Android kurulumu için mi?
Rasperyy ekran bağlama videosu mu lazım?
Android nasıl tam ekran gif gösterir bilmiyor musunuz?
Ona göre link/vide ekleyeyim...

Şöyle Elinizde Rasperyy varsa buna Ya Android'ya Windows kurmanız gerekecek.
Sadece tam ekran GIF göstersin diyorsanız bunu Android'te yapar diye düşünüyorum.

Video ne için lazım?
Rasperyy Android kurulumu için mi?
Rasperyy ekran bağlama videosu mu lazım?
Android nasıl tam ekran GIF gösterir bilmiyor musunuz?
Ona göre link/vide ekleyeyim...

Video sadece görsel için lazım. Güzel gözükmesi için.
RassberryPİ ye işletim sistemi kurmayı biliyorum.
RassberryPİ ekran bağlama videosu gerekiyor.
Android de tam ekran GIF nasıl gösterilir bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı