Mert Karadayi
Hectopat
Daha fazla
Merhaba bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olduğumu söyleyerek konuya giriş yapayım. Herkese tavsiyeleri için şimdiden teşekkür ederim.
Kriterlerim:
- iOS olması tercihimdir eğer performansta ciddi bir problem oluşturmuyorsa Huawei'de kullanıcı deneyimi olan biri tarafından tavsiye edilirse düşünebilirim.
- Kalem olmazsa olmazım.
- Manyetik Klavye (Opsiyonel)
- Tablet + PC Modu (Opsiyonel)
- Bütçe dostu olması da bir hayli önemli.
Ve lütfen bütçe dostu, orta ve yüksek fiyatlı olarak etiketleyerek önerilerinizi yaparsanız, ne kadar bütçeyle hangi özelliklerden istifade edip edemediğimi daha net bir şekilde görmem için bana çok yardımcı olmuş olursunuz.
Kullanım amacım;
- Çok yüksek anlamda not alma amacıyla kullanmak istiyorum.
- Eğer kodlarımı da bu tablette yazabilirsem, yüksek taşınırlığı olan hem not aldığım hem de kodlarımı yazabildiğim bir bilgisayar gibi kullanabilmeyi çok isterim.
- Özellikle Notability adında bir uygulama var IOS'da daha çok onun tüm özelliklerine erişebildiğim bir tablet ihtiyacım var.
- Kaleminin hissiyatının çok ciddi bir kalitede olmasına ihtiyacım var çünkü artık notlarımı %95 oranda tabletimden alacağımı düşünüyorum.
- iPad Pro.
- iPad Air.
- iPad.
- Matepad Pro.
- Matepad.
Spesifik Karşılaştırmalar:
- iPad Pro ve iPad Air arasındaki fark ne?
- iPad Air ve iPad arasindaki fark ne?
- Matepad Pro ve iPad Pro arasindaki devasa fiyat farkını ödemeye değer mi? İki ürünün artıları ve eksileri nelerdir?
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Dipnot: Eğer kalem ve manyetik klavye tabletle birlikte gelmiyorsa lütfen tableti destekleyen harici aksesuarların fiyatlarını ve modellerini hatta ulaşabilirseniz linklerini paylaşırsanız çok memnun olurum.