Tablet önerisi iPad Pro vs Matepad Pro

Mert Karadayi

Hectopat
Daha fazla  
Ipad Pro.jpg

Merhaba bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olduğumu söyleyerek konuya giriş yapayım. Herkese tavsiyeleri için şimdiden teşekkür ederim.

Kriterlerim:
  • iOS olması tercihimdir eğer performansta ciddi bir problem oluşturmuyorsa Huawei'de kullanıcı deneyimi olan biri tarafından tavsiye edilirse düşünebilirim.
  • Kalem olmazsa olmazım.
  • Manyetik Klavye (Opsiyonel)
  • Tablet + PC Modu (Opsiyonel)
  • Bütçe dostu olması da bir hayli önemli.
Diyebilirsiniz ki " bu kadar kritere bütçe dostluğunu çok fazla düşünme" haklısınız o yüzden lütfen önerirken kriterlerden kaçını sağladığını da belirtiniz.
Ve lütfen bütçe dostu, orta ve yüksek fiyatlı olarak etiketleyerek önerilerinizi yaparsanız, ne kadar bütçeyle hangi özelliklerden istifade edip edemediğimi daha net bir şekilde görmem için bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

Kullanım amacım;
  • Çok yüksek anlamda not alma amacıyla kullanmak istiyorum.
  • Eğer kodlarımı da bu tablette yazabilirsem, yüksek taşınırlığı olan hem not aldığım hem de kodlarımı yazabildiğim bir bilgisayar gibi kullanabilmeyi çok isterim.
  • Özellikle Notability adında bir uygulama var IOS'da daha çok onun tüm özelliklerine erişebildiğim bir tablet ihtiyacım var.
  • Kaleminin hissiyatının çok ciddi bir kalitede olmasına ihtiyacım var çünkü artık notlarımı %95 oranda tabletimden alacağımı düşünüyorum.
Kullanım Tecrübesi veya Bilgisi olan arkadaşların dikkatine:
  • iPad Pro.
  • iPad Air.
  • iPad.
  • Matepad Pro.
  • Matepad.
Bu ürünlerden deneyimlediğiniz olduysa eğer bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ve bu ürünler arasındaki en büyük farkların neler olduğundan bahsederseniz.

Spesifik Karşılaştırmalar:
  • iPad Pro ve iPad Air arasındaki fark ne?
  • iPad Air ve iPad arasindaki fark ne?
  • Matepad Pro ve iPad Pro arasindaki devasa fiyat farkını ödemeye değer mi? İki ürünün artıları ve eksileri nelerdir?
Spesifik olarak bu ürünlerin karşılaştırmasını tecrübe etmiş veya bilgisi olan arkadaşlar da bu konuda beni ayrıyeten aydınlatabilirlerse sevinirim.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Dipnot: Eğer kalem ve manyetik klavye tabletle birlikte gelmiyorsa lütfen tableti destekleyen harici aksesuarların fiyatlarını ve modellerini hatta ulaşabilirseniz linklerini paylaşırsanız çok memnun olurum.

Tablette Android yerine Apple tercih etmek daha mantıklıdır diye düşünüyorum. iPad Pro gayet güzel bir zihaz, neredeyse Ultrabook gibi.

Dediğiniz şeye katılıyorum fakat fiyatı da bir hayli yüksek, en güzeli ve en iyisinin iPad Pro olduğu bilinmeyen bir şey değil zaten. Fiyatlar arasında çok ciddi farklar var ve ona göre önerileri almak istiyorum. Teşekkür ederim ama yorumunuz için

iPad öneririm ben. IPad'ler bayağı güçlü işlemciye sahip oluyorlar. iOS zaten stabilitesi ile yan yana gelince ortaya harika işler çıkıyor.

Fiyatları karşılaştırabilmem için spesifik örnekler ve linklerde paylaşma şansınız olursa çok sevinirim

Konu dışı olduğu için özür diliyorum. Bende yazılıma başlamak istiyorum ne önerirsiniz?

Konu dışı olduğu için özür diliyorum. Bende yazılıma başlamak istiyorum ne önerirsiniz?
mertkaradayi055@gmail.com Buradan ulaşırsanız bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışabilirim
Bugün yeni iPadler tanıtılacak. Saat 8 de Apple etkinliğini izledikten sonra yeniden tartışalım bence bu konuyu.
Bilginiz için çok teşekkür ediyorum akşam 8 de izleyeceğim. Türkiye saatiyle mi acaba ?

Bilginiz için çok teşekkür ediyorum akşam 8 de izleyeceğim. Türkiye saatiyle mi acaba ?
Evet Türkiye saati ile saat 8. Şu linkten izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz şeye katılıyorum fakat fiyatı da bir hayli yüksek, en güzeli ve en iyisinin iPad Pro olduğu bilinmeyen bir şey değil zaten. Fiyatlar arasında çok ciddi farklar var ve ona göre önerileri almak istiyorum. Teşekkür ederim ama yorumunuz için

Haklısınız. Hatta Matepad Pro'nun kılıf + kalem paketini görünce benim de alasım geldi. Yazın başında ben de tablet almayı düşünüyordum, iPad alacaktım ben de. Ama ertelemiştim. Şimdi yeni Apple etkinliğini bekliyorum.

Matepad paketi iyi olsa da, iPad'in deneyimi ve kullanımı cidden daha iyi. Bir hafta kadar kullanma fırtsatım olmuştu. Yani Windows gerektiren birkaç uygulama olmasa, notebook yerine bile alınabilir.

Umarım istediğiniz ürünü alabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı