Tablet önerisi

voohey

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab A9'un 8/128 versiyonunu sipariş verdim ancak siparişi iptal edip yerine GTX Jaculus Spreadtrum T618 almayı düşünüyorum. Amacım günlük kullanım, genel olarak okumak için kullanmak oyun falan için değil. GTX'in ekranının daha büyük olması ve gördüğüm bazı yorumlar beni o seçeneğe itti ancak tam tersi GTX'e çöp diyenleri de gördüm. Ne yapmalıyım ya da benzer fiyat aralıklarında daha iyi bir tablet önerisi var mı, kalem kullanma şansı varsa o da çok iyi olur. Palm-rejection, S Pen desteği gibi şeyler değil de en azından 3rd party kalemleri çalıştırabilen bir cihaz da hoş olabilir.

Samsung Galaxy Tab A9'un 8/128 versiyonunu sipariş verdim ancak siparişi iptal edip yerine GTX Jaculus Spreadtrum T618 almayı düşünüyorum. Amacım günlük kullanım, genel olarak okumak için kullanmak oyun falan için değil. GTX'in ekranının daha büyük olması ve gördüğüm bazı yorumlar beni o seçeneğe itti ancak tam tersi GTX'e çöp diyenleri de gördüm. Ne yapmalıyım ya da benzer fiyat aralıklarında daha iyi bir tablet önerisi var mı, kalem kullanma şansı varsa o da çok iyi olur. Palm-rejection, S Pen desteği gibi şeyler değil de en azından 3rd party kalemleri çalıştırabilen bir cihaz da hoş olabilir.
GTX Hometech'in alt markası. Yani kötü.

5000'den fazla düşünmüyorum ama eğer farkı kapatacak kadar iyiyse 5k-6k arası da olabilir.

Bence markası bilindik olan bir tablet almalısın. Ben araştırmalarım sonucunda verdiğin fiyat aralığın DA3 tane tablet buldum yanına eksiklerini yazacağım ona göre sen kendin kararını verirsin:

Redmi pad SE: 8 GB RAM'i var. Bataryası 8000 bin milianper.

Honor Pad X9: Ekran diğer iki tabletten 5 inç daha büyük ekran 120 Hz
-RAM 4 GB.

Tab A9 Plus+snepdragon 695.
-Ekran TFT RAM 4 GB depolama 64 GB.

Karar senin:
A9 Plus'un işlemcisi iyi ancak ekranı kötü ve depolmasıda 64 GB kötü.

Redmi pad SE:
8 GB RAM var ancak snepdragon 680 var.

Honor Pad X9: 120 Hz ekranı ve 11.5 inç ekranı var ama 4 GB RAM'ı var.

Yani anlayacağın al birini vur ötekinin birinde olan özellik bur diğerinde yok önemli olan senin için ne önemli olduğu: Ekranın hızı mi ekranın kalitesimi yoksa RAM mi ya da işlemci mi bunlara bak hangisine daha çok ihtiyaç duyuyorsun onu belirle sonra da kendine göre bu yazdıklarımdan veya ihtiyacını karşılayacak bir tablet al ama bence bu 3 tabletten birini almalısın ama karar senin hangi donanımları ihtiyacın olduğunu belirlediğinde bundan tekrar yazabilirsin bu 3 tabletten birini önerebilirim şimdiden hayırlı olsun iyi günler.

Bence markası bilindik olan bir tablet almalısın. Ben araştırmalarım sonucunda verdiğin fiyat aralığın DA3 tane tablet buldum yanına eksiklerini yazacağım ona göre sen kendin kararını verirsin:

Redmi pad SE: 8 GB RAM'i var. Bataryası 8000 bin milianper.

Honor Pad X9: Ekran diğer iki tabletten 5 inç daha büyük ekran 120 Hz
-RAM 4 GB.

Tab A9 Plus+snepdragon 695.
-Ekran TFT RAM 4 GB depolama 64 GB.

Karar senin:
A9 Plus'un işlemcisi iyi ancak ekranı kötü ve depolmasıda 64 GB kötü.

Redmi pad SE:
8 GB RAM var ancak snepdragon 680 var.

Honor Pad X9: 120 Hz ekranı ve 11.5 inç ekranı var ama 4 GB RAM'ı var.

Yani anlayacağın al birini vur ötekinin birinde olan özellik bur diğerinde yok önemli olan senin için ne önemli olduğu: Ekranın hızı mi ekranın kalitesimi yoksa RAM mi ya da işlemci mi bunlara bak hangisine daha çok ihtiyaç duyuyorsun onu belirle sonra da kendine göre bu yazdıklarımdan veya ihtiyacını karşılayacak bir tablet al ama bence bu 3 tabletten birini almalısın ama karar senin hangi donanımları ihtiyacın olduğunu belirlediğinde bundan tekrar yazabilirsin bu 3 tabletten birini önerebilirim şimdiden hayırlı olsun iyi günler.
Çok teşekkürler kardeşim , zaman ayırıp tavsiye verdiğin için. Dediğin bu üçünden birini seçicem ben de yüksek ihtimalle fiyattan dolayı A9+ seçmeyi düşünüyorum hem ekranı büyük hem daha ucuz zaten amazım sadece kitap falan okuyup basit işlemler yapmak. GTX gibi markalarla risk almayayım en azından güvence olsun.

Çok teşekkürler kardeşim , zaman ayırıp tavsiye verdiğin için. Dediğin bu üçünden birini seçicem ben de yüksek ihtimalle fiyattan dolayı A9+ seçmeyi düşünüyorum hem ekranı büyük hem daha ucuz zaten amazım sadece kitap falan okuyup basit işlemler yapmak. GTX gibi markalarla risk almayayım en azından güvence
Çok doğru düşünüyorsun ne alırsan al bilinenin övülen markadan al pişman olmazsın.Bu arada Honor pad x9 tab s9 plusa göre ekran kalitesi olarak ekran yenileme hızı olarak ve depolama alanı olarak daha iyi ama sen diyorsan 64 gb bana yeter ekranın kalitesi ve hızı o kadar önemi değil o zaman samsung alınır ama tam tersi olursa o zaman honor pad x9 alınır tab s9 plusun honor pad x9 dan daha iyi olduğu tek bir yön var o da işlemci ama bu kadar eksiden sonra işlemci iyi olsa ne olacak olmasa ne olacak neyse sen bana bakma yinede hangisi hoşuna gidiyorsa içine siniyorsa onu al iyi sosyaller

Technopat Haberler

Geri
Yukarı