Tablet önerisi

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, Huawei Matepad 12X 12+256 GB Yeşil Bndle Tablet - Fiyatı, Yorumları bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Yoksa en iyisi bu mudur?
İstediğim özellikler:
Kalem olursa daha iyi olur olmasa da olur, güzel bir ekran, akıcılık ve uzun süreli kullanım ömrü. Teşekkür ederim şimdiden iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Huawei Matepad 12X 12+256 GB Yeşil Bndle Tablet - Fiyatı, Yorumları bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Yoksa en iyisi bu mudur?
İstediğim özellikler:
Kalem olursa daha iyi olur olmasa da olur, güzel bir ekran, akıcılık ve uzun süreli kullanım ömrü. Teşekkür ederim şimdiden iyi sosyaller.
Telefon modelin nedir? Bunu şu yüzden soruyorum çünkü ona göre uyumlu bir tablet almak genellikle rahatlık sağlıyor.

Telefon modelin nedir? Bunu şu yüzden soruyorum çünkü ona göre uyumlu bir tablet almak genellikle rahatlık sağlıyor.

Samsung S24.

Hocam benim için sorun değil dediğim özelliklerde hangisi önde.

tab s9 da dynamıc amoled ekran var ve bu gayet iyi . 120 hz ekran var gayet akıcı. ve samsung sonuçta bence gayette uzun süre götürebilir. Bir de huawei google servisleri sıkıntılı o yüzden ben olsam tab s9 alırdım

Samsung S24.

Hocam benim için sorun değil dediğim özelliklerde hangisi önde.
Telefonunuz da Samsung ise kesinlikle S9 alın bu fiyata üstü yok Apple dışında ayrıca huawei tarafına gitmeyin s9'un ne kadar daha iyi olduğunu şöyle gösteriyim.

Dosya Ekleri

• 1755944676823.png
    1755944676823.png
    73,1 KB · Görüntüleme: 15

Technopat Haberler

Geri
Yukarı