Tablet soğutucu var mıdır?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Hızlı şarjın bataryayı ısıtması nedeniyle ömrünü kısalttığını duydum. Bu yüzden şarj ederken laptop soğutucusunu kullanıyorum. Merak ettim, acaba şarj ederken kullanmak üzere tablet, telefon için yapılmış soğutucu var mı, alttan üstten fanlı bir şeyler? 45W tabletim, 120W ise telefonumun hızlı şarj özelliği var, Çinliler ilginç ürünler yapıyor. Belki rast gelmişsinizdir böyle bir ürüne, ben bulamadım.

Son düzenleme:
Telefon için soğutucular mevcut.
Cihax rootluysa modul vardı ama aklımda değil 40 derece üzerine çıkarsa cihaz şarj gücünü azaltıyordu.
Isınma konusunda şöyle bişey diyebilirim evet batarya ömrünü azaltabilir ama biryerden sonra her batarya' nın sağlığı düşer. 2 senede bir değiştirmeni öneririm.

Tamamen para tuzağı olduğunu düşünmekle beraber bu tür ürünler var.

İstediğim gibi değil, laptop soğutucusunu biliyorsunuz onun gibi ama 2 taraflı fanlı bir şey. Laptop soğutucusunun üstüne koyuyorum alt kısım soğuk oluyor ama üsten elimi koyduğumda sıcaklık hala olduğu anlaşılıyor gerçi hiç yoktan iyidir, laptop soğutucusu işe yarıyor biraz hatta yazları modemi laptop soğutucusuna koyuyorum. Yoksa modem yandı yanacak şekilde ısınıyor.

Telefon için soğutucular mevcut.
Cihax rootluysa modul vardı ama aklımda değil 40 derece üzerine çıkarsa cihaz şarj gücünü azaltıyordu.
Isınma konusunda şöyle bir şey diyebilirim evet batarya ömrünü azaltabilir ama bir yerden sonra her Batarya'nın sağlığı düşer. 2 senede bir değiştirmeni öneririm.

2 sene mi 😧5 yıldır evdekiler aynı telefon tableti kullanıyorlar, sürekli şarjda kullanıyorlar buna rağmen batarya sağlığı harika. 30 bin TL'nin üstünde Tab S9 Ultra aldım bir 10 yıl bataryası dayansın, alt tarafı YouTube videoları izlenecek 2 yılda bir değiştirmeye ne gerek var dostum,parayı ağaçtan toplamıyoz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı