AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Merhaba hocalar. Elimde devletin kardeşime EBA için verdiği tablette aylık 25GB internet var ve ben de bu internetle TLoU indirdim PS3 için yaklaşık 33GB falan. USB belleğim 30 GB, ben de tableti USB kablosuyla PS3'e bağlayıp oyunu atabilir miyim?
Merhaba hocalar. Elimde devletin kardeşime EBA için verdiği tablette aylık 25GB internet var ve ben de bu internetle TLoU indirdim PS3 için yaklaşık 33GB falan. USB belleğim 30 GB, ben de tableti USB kablosuyla PS3'e bağlayıp oyunu atabilir miyim?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 1 Nisan 2021 #2 Filezilla yükleyebilir misin? Ayrıca PKG mi indirdin yoksa BLES ile başlayan bir dosya mı indirdin? Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Nisan 2021 #3 Evet, ama FAT32 olmak zorunda ya da program yüklemelisin görmesi için. Artı 0 Eksi
KS KS AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #4 Furkan17TR dedi: Filezilla yükleyebilir misin? Ayrıca PKG mi indirdin yoksa BLES ile başlayan bir dosya mı indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam BLES oyun kodu var, klasör halinde yani. Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Filezilla yükleyebilir misin? Ayrıca PKG mi indirdin yoksa BLES ile başlayan bir dosya mı indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam BLES oyun kodu var, klasör halinde yani.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Nisan 2021 #5 AYDIN12 dedi: Hocam bles oyun kodu var klasör halinde yani. Genişletmek için tıkla... Hocam görür o zaman klasör olarak, zaten olmazsa komşudan falan istersiniz harddisk. Artı 0 Eksi
AYDIN12 dedi: Hocam bles oyun kodu var klasör halinde yani. Genişletmek için tıkla... Hocam görür o zaman klasör olarak, zaten olmazsa komşudan falan istersiniz harddisk.
KS KS AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #6 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam görür o zaman klasör olarak, zaten olmazsa komşudan falan istersiniz harddisk. Genişletmek için tıkla... Hocam komşu ile işimiz yok ama bilgisayara oyunu atsam sonra PS3 nasıl atabilirim? Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam görür o zaman klasör olarak, zaten olmazsa komşudan falan istersiniz harddisk. Genişletmek için tıkla... Hocam komşu ile işimiz yok ama bilgisayara oyunu atsam sonra PS3 nasıl atabilirim?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Nisan 2021 #7 USB'den USB'ye kablo varsa olur. Artı 0 Eksi