Tablet ve ekipman önerisi

T-Bad

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2019
Mesajlar
502
Çözümler
4
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mühendis
Tablet alma amacım temel olarak basit PDF ve Excel işleriyle alakalı olduğu çok uçuk rakamlar vermeden kendime bir tablet, klavyeli kılıf ve kalem arayışındayım. Aklımda şu an Huawei MatePad SE 4/128 almak var. Bu fiyata kalem dahil olmak üzere 5.000-5.500 fiyatlarında önerebileceğiniz başka tablet mevcut mu? Ayrıca tablete kalem almak istiyorum fakat alacağım ürünün uyumluluk ve performans konusunda sorularım var. Kalemi alma amacım not tutmak ve yazı yazmak olacak. Bazı kalemleri kullanırken tablet ekranına sadece kalemin değmesi gerektiğini, elin diğer kısmı değerse çalışmadığını falan gördüm. Bu gibi sorunları olmayan orta segment bir kalem önerebilir misiniz? Klavye konusunda acele etmem gerekmiyor fakat klavye önerisi olan arkadaşlar varsa onları da görmek isterim. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
S-pen kalem deneyimi olarak çok iyi seviyede. O nedenle ikinci el temiz denk gelirse bile öneririm. Fiyata şimdi baktım. Sıfırı gerçekten uçmuş. 2750 tl den nerelere çıkmış maaşallah.
 
Tabletin özellikleri sizi çok etkilemiyorsa S6 Lite iyi bir seçenek olabilir kendimde 3 aydır MatePad SE kullanıyorum, çok iyi bir tablet hiçbir sıkıntı yaşamadım ama kalemle kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
 

Geri
Yukarı