Tablet ve PC'de ortak kullanılabilecek not alma uygulaması önerisi

Samsung Notes PC'de açılmıyor. Cihazlar arası senkronizasyon sağlayabileceğim bir not alma uygulaması arıyorum.(OneNote hariç).

Obsidian'a bakabilirsin. Alternatif olarak Google docs kullanabilirsin.

GoodNotes (aylık 20 30TL)
Samsung Notes için yöntem var ama Windows'a zarar verebiliyor o yöntem.

Huawei tablet içinde öneri yapar mısınız? Kalem için önemli PDF üzerinden soru çözüyorum not alıyorum bu tarz bir uygulama lazım.

Samsung Notes PC'de açılmıyor. Cihazlar arası senkronizasyon sağlayabileceğim bir not alma uygulaması arıyorum.(OneNote hariç).
Kısaca Notion öneririm.

Çok çok çok araştırdım bugün. Aynı sorundan dolayı. Obsidian, Google Keep, UpNote, Samsung Notes falan bayağı bir şey denedim. Bunlardan hiçbiri rahat bir eşitleme ve kullanım sunmadı. Becerememiş de olabilirim tabii.

En son kararımı kıldığım uygulamaysa Notion oldu. Gayet kapsamlı, ve mobilde yeterince basit. Ana ekrana "+" şeklinde bir widget ekliyorsun tek tuşla not alıp kaydediyor uygulamaya, bilgisayarda da görüyorsun. Offline da kullanabiliyormuşsun, ki güzel bir olay.

UpNote'da 50 not sınırı var, Samsung Notes bilgisayarda çok uğraşmama rağmen çalıştıramadım, Google Keep'i de düzgün kullanamadım ve Obsidian eşitlemesi için telefona 3.parti yazılım kurmak gerekiyor. Yani sadece obsidian ile olmuyor. Ücretsiz eşitleme yapacaksan hem Obsidian olacak, hem bir bulut servisi (google cloud, dropbox) olacak, hem de telefonda dosyaları senkronize edecek 3.parti bir uygulama olacak (cloudsync).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı