Tablet Yapmak

visual26

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Forumda daha yeniyim hatalarım olursa affola. Konuya gelelim :D Öncelikle gözünüz hemen korkmasın. Sıfırdan tablet yapmak değil istediğim. Mesela kırık camlı bir s3 veya s4 alıp motherboard'unu kullanmak. Daha büyük bir ekran takmak ve daha büyük bir takmak. Ve bunları oturtabilecek bir kasa yapmak kadar basit gözükse de her şeyi yapsam da ekranın nasıl bağlanacağını soket pin uyumu konusunda şüpheliyim. Neden mi böyle bir şey yapıyorum? İyi tabletler çok pahalı. Çin malı olanlarda beş para etmez. Malesef deneyerek öğrendim. Eğer tüm bunları yaparsak 3g'li, gps'li, nfc'li, bluetooth'lu çok güzel bir tabletimiz olmuş olur.


Daha büyük bir ekrandan sonra daha büyük batarya takmak olacaktı :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat olarak iyiydi Tab 4 ler benimde niyetim vardı. Ama biraz daha bekleyip Asus Transformer Book ya da muadili bir şey almayı düşünüyorum. :)
 
Tab 4 almayın bence. Ben aldım memnun kalmadım. Ayrıca tabletler telefonlardan daha ucuz. S4 1200 tl civarındayken Galaxy Tab pro 800 tl civarında.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı