Merhaba arkadaşlar. Matepad 11 tabletim var. Normal nano ekran koruyucu var üzerinde ancak biraz pişmanım taktığıma. Kendi kalemi ve kılıfı ile kullanıyorum. Sorum şu: Tableti ekran koruyucu olmadan kullanmak çok sıkıntı çıkartır mı?
Kalemi kullanırken elim kaymıyor birde çok leke oluyor sürekli temizlemek canımı sıkıyor.Koruyucunun ne gibi zararı var da pişman oldunuz?. Ekranın dokunmatik hassasiyetini mi olumsuz etkiliyor. Ekranı çizilmelere karşı korur başka bir fonksiyonu yok.
Merhaba arkadaşlar. Matepad 11 tabletim var. Normal nano ekran koruyucu var üzerinde ancak biraz pişmanım taktığıma. Kendi kalemi ve kılıfı ile kullanıyorum. Sorum şu: Tableti ekran koruyucu olmadan kullanmak çok sıkıntı çıkartır mı?
Ben ekran koruyucunun işe yaradığına inanmıyorum telefona baskı uyguluyor ve hassasiyeti düşürüyor dokunmatik algısını düşürüyor bence. Nano ekran koruyucusu ince olduğu için bir fark yaratmayacaktır çıkarıp çıkarmamak size kalmış.
Koruyucu olmadan da ekranda parmak izleri ve lekeler kalır hem de daha fazla kalır. Benim İpad'te öyle. Ekranda Gorilla glass koruyucu varsa ekran çizilmelere dayanıklıdır zaten koruyucusuz kullanırsanız sorun olmaz.Kalemi kullanırken elim kaymıyor birde çok leke oluyor sürekli temizlemek canımı sıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.