Tableti monitör olarak kullanmak

AhmetAlii

Decipat
Merhaba. Elimde eski bir tablet bulunmakta. Bataryası intihar etmiş ekranı sağlam ve mini HDMI çıkışı bulunmakta. Bunu kasamın içine koyup sıcaklık değerleri voltaj vs. göstersin istiyorum bu mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

Mümkün ama HDMI sadece tablete monitör bağlamak için olabilir onu bir kontrol edin

Olursa sadece bir program yükleyip tablet ekranına atmak kalıyor.

Mümkün ama HDMI sadece tablete monitör bağlamak için olabilir onu bir kontrol edin.

Olursa sadece bir program yükleyip tablet ekranına atmak kalıyor.

Elimde kablosu yok. Yalandan da masraf etmek istemiyorum. Gündelik hayatta lazım olacak bir kablo olmadığı için. Bazı kasalarda ekran var, onlar gibi kullanmak istiyorum.

Merhaba. Elimde eski bir tablet bulunmakta. Bataryası intihar etmiş ekranı sağlam ve mini HDMI çıkışı bulunmakta. Bunu kasamın içine koyup sıcaklık değerleri voltaj vs. göstersin istiyorum bu mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.
O HDMI portu üzerinden yapamazsın maalesef. Sadece veri çıkışı destekler. Eğer pil olmadan sadece USB adaptörü ile çalışabiliyorsa tableti kasaya bağlarsın ve SpaceDesk uygulamasını kurup ekranı yansıtırsın. Daha sonra başka bir uygulama ile de değerleri gösterirsin. Bence Afterburner bile yeterli olur.

O HDMI portu üzerinden yapamazsın maalesef. Sadece veri çıkışı destekler. Eğer pil olmadan sadece USB adaptörü ile çalışabiliyorsa tableti kasaya bağlarsın ve spacedesk uygulamasını kurup ekranı yansıtırsın. Daha sonra başka bir uygulama ile de değerleri gösterirsin. Bence Afterburner bile yeterli olur.

Evet demek istediğim de buydu o mını HDMI muhtemelen çıkış.

Tabletin modelini atarsanız anlayabilirim amacını.

Hocam model olarak ne söylesem yalan olur yanımda değil ama markası Hometech.

O HDMI portu üzerinden yapamazsın maalesef. Sadece veri çıkışı destekler. Eğer pil olmadan sadece USB adaptörü ile çalışabiliyorsa tableti kasaya bağlarsın ve spacedesk uygulamasını kurup ekranı yansıtırsın. Daha sonra başka bir uygulama ile de değerleri gösterirsin. Bence Afterburner bile yeterli olur.

Tablet eski o yüzden kendi sistemiyle uğraşılmaz. Herhangi bir kart ile ekranı kullanma şansımız yok mu?
Bu tür ekranlar gibi

x5_11588207191ii_edit_870579331367679.jpg

Tablet eski o yüzden kendi sistemiyle uğraşılmaz. Herhangi bir kart ile ekranı kullanma şansımız yok mu?

Bu tür ekranlar gibi
Aslında tabletin ekranını söküp AliExpress'ten dönüştürücü kart alıp yapabilirsiniz ama gereğinden çok fazla uğraştırır. Yani değmez. O resimdeki ekran bile daha avantajlı olabilir belki.

Sökme işlemi kolay. Ama mesele hangi dönüştürücüyü almam gerekli?
Dönüştürücüler kargo vb. eklenince hazır ekran kitlerinin fiyatına yaklaşıyor. Ekstradan da uğraşması, yazılımı vb. üstüne eklenir. Ama yine de isterseniz Amazon'da bunlar var: Amazon.com.tr : lcd kontrol kartı Ben de çok çok önceden almıştım ama aynı ürünün linkini bulamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı