Tableti nasıl konsol yaparım?

EmoAbi321123

Picopat
Yer
Everest dağının içi
Nasıl tableti konsol yaparım? Aslında eski bir uydunun HDMI USB'sini çıkarttıp tablet anakartını takacağım ama işletim sistemi yapacağım ve tablete aktarcam tablet sistemim SSD ya da HDD takacağım: Intel atom X3 C3130 ve 512 MB RAM'ya ahım şahım değil çoğunlukla 2D arada 3D ve işletim sistemli bir olacak. Nasıl işletim sistem işletim yaparım Linux olur falan yani airconsole gibi.
Yazılım mühendisi abilerim, ablarım lütfen soruma cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl tableti konsol yaparım? Aslında eski bir uydunun HDMI USB'sini çıkarttıp tablet anakartını takacağım ama işletim sistemi yapacağım ve tablete aktarcam tablet sistemim SSD ya da HDD takacağım: Intel atom X3 C3130 ve 512 MB RAM'ya ahım şahım değil çoğunlukla 2D arada 3D ve işletim sistemli bir olacak. Nasıl işletim sistem işletim yaparım Linux olur falan yani airconsole gibi.
Yazılım mühendisi abilerim, ablarım lütfen soruma cevap verebilir mi?
Android Tablet ve Telefonlarda Bootloader kilitleri vardır. Bu kilitleri açsan bile içine Android dışında bir şey kuramazsın. Linux kurmanın tek yolu Sanal Makine ile kurman olacaktır fakat vereceği performans seni memnun etmez.

Android tablet ve telefonlarda Bootloader kilitleri vardır. Bu kilitleri açsan bile içine Android dışında bir şey kuramazsın. Linux kurmanın tek yolu sanal makine ile kurman olacaktır fakat vereceği performans seni memnun etmez.

Hadi açtık diyelim, niye Android'den başka bir şey kuramıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı