Tabletin LCD ekranınını dizüstü bilgisayara bağlama

NafEast

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde Alcatel Pixi 4 7 vardı ve bozuldu. Şimdi de elimde tabletin LCD ekranı var tertemiz orijinal bir ekran ve bilgisayarımın ekranı kırık acaba bunu nasıl bilgisayara bağlayıp monitör olarak kullanabilirim?

15923960038605979512005218101837.jpg

15923962042074844691008589788878.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey imkansız.
İmkanı varsa bile çok çok küçük.
Size şöyle örnek vereyim, Türkiye'nin ABD'den önce uzaya çıkıp yerçekimsiz ortamda adana kebap yapıp yemesi gibi olasılık.

Öyle bir şey imkansız.
İmkanı varsa bile çok çok küçük.
Size şöyle örnek vereyim, Türkiye'nin ABD'den önce uzaya çıkıp yerçekimsiz ortamda Adana kebap yapıp yemesi gibi olasılık.

Aslında biraz mümkünatı var LCD Control panel ile eğer HDMI uyumlu ise oluyor.
Ama ben kendi LCD panelime uygun olanı bulamadım.

Soket yapıları ve enerji verileri aynı değildir yapılabilir fakat parça ve dönüştürücü bulmak çok çok zor ayrıca ekran küçük olacağından uğraşınıza değmeyecektir.

Aparat vs. masraf yapmak yerine kırık ekran yerine yeni panel almak daha uygun bir seçim olacaktır.

Soket yapıları ve enerji verileri aynı değildir yapılabilir fakat parça ve dönüştürücü bulmak çok çok zor ayrıca ekran küçük olacağından uğraşınıza değmeyecektir.

Aparat vs. masraf yapmak yerine kırık ekran yerine yeni panel almak daha uygun bir seçim olacaktır.

Fakat yeni bir LCD panel yaklaşık 400 TL.
Benim bilgisayarım için.
Elimde varken yapmak istedim.

Merhaba. Bir arkadaşım öyle bir piskopatlık yapmıştı. Ekran kötüyüdü görüntüsü falan ama film keyifi veriyordu. Baya kabololama karma karışıktı bir olasılık var denemekten zarar gelmez. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı