Dizüstü bilgisayara 144 Hz monitör bağlama

ASUS olduğunu biliyorum, senin monitörün harici bir monitör için Rampage modeli yazmışsın. Onun bilgisi olarak yazdım 60 Hz diye.
kusura bakmayın o kadar çok yerle konuştum ki nereye ne yazdığım bile aklımda kalmadı artık çözemediğim için bu sorunu. ViewSonic VX2458-C monitörlerin tanıtım videolarında hdmi üzerinden 144 aldıgını gördüm ama benim laptopta olur mu acaba yiine aynı sorun mu olur

ViewSonic, MSI ve daha birçok markanın daha güncel cihazlarında HDMI üzerinden yüksek Hz mümkün. Sendeki ASUS ilk 144 Hz ürünlerden, 2014 yılında piyasaya çıkmış. HDMI üzerinden 144Hz alabilmek hem monitörün imkan vermesi hem dizüstündeki girişin uygun olup, üretici firmanın da herhangi bir kısıtlama koymaması ile mümkün. Yakın zamana kadar Monster dizüstü ve MSI monitör ikilisini HDMI üzerinden 144 Hz ile kullanıyordum. Ya bir arkadaş vasıtası ile ya cihazı alıp direkt bir teknoloji mağazasına götürüp deneyerek bir şekilde emin olmak gerekiyor. :)

ViewSonic, MSI ve daha birçok markanın daha güncel cihazlarında HDMI üzerinden yüksek Hz mümkün. Sendeki ASUS ilk 144 Hz ürünlerden, 2014 yılında piyasaya çıkmış. HDMI üzerinden 144Hz alabilmek hem monitörün imkan vermesi hem dizüstündeki girişin uygun olup, üretici firmanın da herhangi bir kısıtlama koymaması ile mümkün. Yakın zamana kadar Monster dizüstü ve MSI monitör ikilisini HDMI üzerinden 144 Hz ile kullanıyordum. Ya bir arkadaş vasıtası ile ya cihazı alıp direkt bir teknoloji mağazasına götürüp deneyerek bir şekilde emin olmak gerekiyor.
hocam buldum sorun tamamen monitördeymiş. o monitör hdmi üzerinden 1080p üzerinden max 60hz veriyormuş kullanıcı rehberinden buldum. yeni bir monitör aldım bu hafta içerisinde gelir 165 hz ama hdmi ile 144hz verdiğini gösteriyor kılavuzunda. denediğim zaman sonucu paylaşacağım buraya tekrar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı