Tabletle tez yazılır mı?

Dipnot nasıl koyulmuyor? iPadOS Pages ve Word'de istediğiniz gibi çalışabiliyorsunuz. Dördüncü sınıf üniversitedeyim, her ödevimi Pages üzerinden çalıştım her şeyi de yapabildim. Sadece Excel kullanımı sıkıntı oluyormuş. Bu da bana gerekmiyor.
Ben Android 9'da kullandım. Dipnot vb. birçok özellik yoktu. Keşke Android diye blirtseydim ilk mesajımda.

Masaüstü mü laptop mu istiyorsunuz 6000 TL'ye çok iyi masaüstü toplanır.
Hayır dizüstü arıyorum
Dipnot nasıl koyulmuyor? iPadOS Pages ve Word'de istediğiniz gibi çalışabiliyorsunuz. Dördüncü sınıf üniversitedeyim, her ödevimi Pages üzerinden çalıştım her şeyi de yapabildim. Sadece Excel kullanımı sıkıntı oluyormuş. Bu da bana gerekmiyor.
Şimdiye kadar hep android kullandım. Apple ürünlerine alışkın değilim. Bu yüzden Apple ürünlerini baştan elemiştim. Dediğinize bir bakacağım, teşekkürler.
Sizin kullandığınız modeli\serisi hangisi? Eğer memnunsanız bende bir düşüneceğim.
O sıkıntı değil, play storemevcutsa telefonunuzda Phone clone sayesinde istediğiniz uygulamaları tabletinize atıyor, APK de çok kolay. Exe kurulumu gibi Chrome'den yükle aç ve Android sana kursun, ben hiç sıkıntı yaşamadım APK de.

O zaman size matepad Pro önereceğim PC modu da var, çok yeterli olacaktır, yanına da m pemcil alırsanız sizeyeter hocam, APK yüklemek kolay, Huawei ilerlemiş, bu konuda şu an matepadımdan aşırı memnunum klavye mouse kalem aldım ve gerçekten güzel oluyor.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Gerçekten uygulama indirmek sorun olmuyorsa, ekonomik açıdan da her şeyiyle birlikte uygun fiyata alınabilen güzel bir tablete benziyor. Bunu bir düşüneyim :)

Son düzenleme:
Ben Android 9'da kullandım. Dipnot vb. birçok özellik yoktu. Keşke Android diye blirtseydim ilk mesajımda.
Android kısmında pek bir bilgim yoktu. Ben de direkt iPad olarak ele almışım, kusura bakmayın.
Sizin kullandığınız modeli\serisi hangisi? Eğer memnunsanız bende bir düşüneceğim.
Ben iPad Pro kullanıyorum Ultrabook niyetine ama bu işler için Air 4 çok idealdir.

Son düzenleme:
Hayır dizüstü arıyorum.

Şimdiye kadar hep Android kullandım. Apple ürünlerine alışkın değilim. Bu yüzden Apple ürünlerini baştan elemiştim. Dediğinize bir bakacağım, teşekkürler.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Gerçekten uygulama indirmek sorun olmuyorsa, ekonomik açıdan da her şeyiyle birlikte uygun fiyata alınabilen güzel bir tablete benziyor. Bunu bir düşüneyim :)

Hatta isterseniz matepad bile alabilirsiniz ben hala fiyatının üstünde özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum ama kalem işi uğraştırıyor çünkü kalem şarj olmuyor Çin'den ayrıca almak gerekiyor onun dışında hem uygun hem iyi fakat almadan önce YouTube veya Google'de kullanıcagınız uygulamaların uyumlu olup olmadığını araştırmanız gerekebilir örneğin ben içine bırsuu uygulama yükledim tek uyumlu olmayan Letgo oldu web sürümünü kullanıyorum.

Hatta isterseniz matepad bile alabilirsiniz ben hala fiyatının üstünde özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum ama kalem işi uğraştırıyor çünkü kalem şarj olmuyor Çin'den ayrıca almak gerekiyor onun dışında hem uygun hem iyi fakat almadan önce YouTube veya Google'de kullanıcagınız uygulamaların uyumlu olup olmadığını araştırmanız gerekebilir örneğin ben içine bırsuu uygulama yükledim tek uyumlu olmayan Letgo oldu web sürümünü kullanıyorum

Matepad Pro ve Tab S7 arasında kalmıştım ama S7'yi satın aldım. Merak ettiğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz. Tavsiye ve düşünceleri için yorum bırakan herkese teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı