Tablette kimse dokunmamasına rağmen "5 defadan fazla yanlış parmak izi" hatası verdi

Kadiroaou

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2016
Mesajlar
466
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, gece tabletime format attım parmak izi girişini ayarladım tabletle gelen uygulamalar dışında başka uygulama indirmedim ve biraz YouTube'da dolandım sonra uyudum.

Sabah uyandım yanı başımdaki tabletimi açmak istedim ve şöyle bir mesaj aldım '5 defadan fazla yanlış parmak izi kullanıldığı için tableti pin kodu ile açınız' tabii panikledim bir an, yalnız yaşayan biriyim kim 5'den fazla açmaya çalıştı hayaletler mi falan diye düşünmeye başladım uyku semesi ama sonra daha real düşünmeye başladım :)

(Yalnız yaşıyorsan niye şifre koydun diye soranlar olursa pandemi öncesi misafirim, gelen gidenim çok olduğu için alışkanlık oldu)

Ses açma kapama ve ekranı kapatmak için yan tuşları kullanmayı sevmiyorum bu yüzden dün akşam bildirim panelinde bu özellikleri olan uygulamalar indiridim, uygulamaları kurarken de istediği izinleri onayladım ama sonra bu uygulamalar istediğim gibi çalışmadığı için kaldırdım ve sonra gece format attım gerisini biliyosunuz. Verdiğim izinlerden dolayı format atmış olsam dahi tehlikede olabilir miyim?
 
Direkt tahminimi söylüyorum eğer tablet yanındaysa uyku halindeyken üzerine basmış olabilirsin. Ben geceleri telefon kullanırken yatak içinde bir yerde kaybediyorum bende yaşadım böyle bir şey ama gene dikkatli olmakta fayda var :)
 
Uyurken tablete temas etmiş olabilirsiniz, onun haricinde tabletin üzerinde durduğu yüzey yüzünden bu kaynaklanıyor olabilir.
 
Tableti en son kullandığınız zaman parmak izi okuyucusunun üzerinde parmağınızın izi kalmıştır. Eski Samsung telefonumda aynı sorunla çok karşılaşıyordum. Parmağımın izi okuyucunun üzerinde kalıyordu, kendi kendine açıldığı veya açılmaya çalıştığı oluyordu.
 
Cevaplar için teşekkürler ama arkadaşlar parmak izi sensörü yan taraftaki açma tuşunda, tablet ise boş bir sehpanın üstünde ne bir şeye değmiş olması ne de uyurken elimin deymiş olması imkansız :) Benim asıl sorum şu ,verdiğim izinler yüzünden format atmış olsam dahi tehlikede miyim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı