Tabletten kod yazilabilir mi?

yusufak

Zeptopat
Daha fazla  
Malum laptop fiyatları çok yüksek, tablet kod yazmak için yeterli midir? Varsa tablet önerilerinizi beklerim.

Şu an Mi Pad 5 kullanıyorum. Bu yorumuda ondan yazıyorum. Açıkçası genel performansı tatmin edici. Ben genellikle multimedya cihazı olarak kullanıyorum. 10.000 civarı bütçem vardı bu tabletten yana kullandım. iPad 9 veya Matepad 11 de bakabilirsin. Tabi önce bütçeni belirtmelisin.

Ekranı büyük bir Tablet alırsan öğrenme amaçlı çalışabileceğin uygulamalar var. Ama çok ta elverişli değiller. En iyisi Masaüstü. Çünkü Laptop'ta da sürekli elin Touchpad'e çarpıyor ve bir anda satırlar kaymış yada başka satırdan yazıyor oluyorsun.

Evet masaüstü var ama üniversite için lazım, taşınabilir olmalı

10000-15000 arası bı bütçem var

Eğer tabletlerden anlıyorsanız,Lenovo tab p11 e bakabilir misiniz?

Bu bütçede bunu bulabildim başka önerisi olan varsa yazabilir bence tablettense PC daha mantıklı.

Tablet olsun derseniz 10-15k da bu iş görür. Ya da iPad 9. Nesil var onlara da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sizce tablette 128 GB yeterli midir. Veya 6 GB ram

Sizce 128 GB yeterli midir? Yoksa az mı gelir tablet için

Sizce tablette 128 GB yeterli midir? Veya 6 GB RAM

Sizce 128 GB yeterli midir? Yoksa az mı gelir tablet için

8 olsa tadından yenmez 128 konusundada ne indireceğinize bağlı içinde çok fazla video vs olmazsa dolmaz diye düşünüyorum.

Bu laptop daha mantıklı tablete göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…