Evet masaüstü var ama üniversite için lazım, taşınabilir olmalıEkranı büyük bir Tablet alırsan öğrenme amaçlı çalışabileceğin uygulamalar var. Ama çok ta elverişli değiller. En iyisi Masaüstü. Çünkü Laptop'ta da sürekli elin Touchpad'e çarpıyor ve bir anda satırlar kaymış yada başka satırdan yazıyor oluyorsun.
10000-15000 arası bı bütçem varŞu an Mi Pad 5 kullanıyorum. Bu yorumuda ondan yazıyorum. Açıkçası genel performansı tatmin edici. Ben genellikle multimedya cihazı olarak kullanıyorum. 10.000 civarı bütçem vardı bu tabletten yana kullandım. iPad 9 veya Matepad 11 de bakabilirsin. Tabi önce bütçeni belirtmelisin.
Eğer tabletlerden anlıyorsanız,Lenovo tab p11 e bakabilir misiniz?Şu an Mi Pad 5 kullanıyorum. Bu yorumuda ondan yazıyorum. Açıkçası genel performansı tatmin edici. Ben genellikle multimedya cihazı olarak kullanıyorum. 10.000 civarı bütçem vardı bu tabletten yana kullandım. iPad 9 veya Matepad 11 de bakabilirsin. Tabi önce bütçeni belirtmelisin.
Sizce 128 GB yeterli midir? Yoksa az mı gelir tablet içinBu bütçede bunu bulabildim başka önerisi olan varsa yazabilir bence tablettense PC daha mantıklı.![]()
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB S - PttAVM
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81W1005RTX ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Tablet olsun derseniz 10-15k da bu iş görür. Ya da iPad 9. Nesil var onlara da bakabilirsiniz.
Sizce tablette 128 GB yeterli midir? Veya 6 GB RAM
Sizce 128 GB yeterli midir? Yoksa az mı gelir tablet için
Bu laptop daha mantıklı tablete göre.Bu bütçede bunu bulabildim başka önerisi olan varsa yazabilir bence tablettense PC daha mantıklı.![]()
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB S - PttAVM
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81W1005RTX ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Tablet olsun derseniz 10-15k da bu iş görür. Ya da iPad 9. Nesil var onlara da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.