M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Bu soruyu çözebilir misiniz? Yardım lazım. Sonda aynı katıdır yazıyor.
Çözüm K K Kayra23 2 Mayıs 2025 Evet cevap C a=2d b=d+2 c=d+a === a=2d yani a yerine 2d yazarız. c=3d d=d 1. cümle ayı istiyor hepsini D ye çevirdiğimiz için hepsini D'nin başkatsayısı olarak yazabiliriz.
Evet cevap C a=2d b=d+2 c=d+a === a=2d yani a yerine 2d yazarız. c=3d d=d 1. cümle ayı istiyor hepsini D ye çevirdiğimiz için hepsini D'nin başkatsayısı olarak yazabiliriz.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #11 Ayı yanlış yazdım kanka. Musti9090 dedi: Sağ olun hocam.(yukarıdakini yanlış işaretledim) Hocam C mi a mı kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim. Artı 0 Eksi
Ayı yanlış yazdım kanka. Musti9090 dedi: Sağ olun hocam.(yukarıdakini yanlış işaretledim) Hocam C mi a mı kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim.
KS KS M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 Kayra23 dedi: Ayı yanlış yazdım kanka. Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim. Genişletmek için tıkla... Yani cevap C hocam ona göre. Kayra23 dedi: Ayı yanlış yazdım kanka. Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman şıkkı da söyleseydiniz ya. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Ayı yanlış yazdım kanka. Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim. Genişletmek için tıkla... Yani cevap C hocam ona göre. Kayra23 dedi: Ayı yanlış yazdım kanka. Cevap a değil fazlalık olmuş ben nasıl çözeceğini anlattım. Sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman şıkkı da söyleseydiniz ya.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #13 Musti9090 dedi: Yani cevap C hocam ona göre. Hocam o zaman şıkkı da söyleseydiniz ya. Genişletmek için tıkla... Çözdüler diye çözmedim bakayım bekle. Artı 0 Eksi
Musti9090 dedi: Yani cevap C hocam ona göre. Hocam o zaman şıkkı da söyleseydiniz ya. Genişletmek için tıkla... Çözdüler diye çözmedim bakayım bekle.
KS KS M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #14 Kayra23 dedi: Çözdüler diye çözmedim bakayım bekle. Genişletmek için tıkla... Hm hocam siz gene çözün bence hem de ortaokul çağından büyükseniz pratik olur Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Çözdüler diye çözmedim bakayım bekle. Genişletmek için tıkla... Hm hocam siz gene çözün bence hem de ortaokul çağından büyükseniz pratik olur
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #15 Evet cevap C a=2d b=d+2 c=d+a === a=2d yani a yerine 2d yazarız. c=3d d=d 1. cümle ayı istiyor hepsini D ye çevirdiğimiz için hepsini D'nin başkatsayısı olarak yazabiliriz. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet cevap C a=2d b=d+2 c=d+a === a=2d yani a yerine 2d yazarız. c=3d d=d 1. cümle ayı istiyor hepsini D ye çevirdiğimiz için hepsini D'nin başkatsayısı olarak yazabiliriz.
KS KS M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #16 Kayra23 dedi: Evet cevap C Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Diğer yardım edenlere teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Evet cevap C Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Diğer yardım edenlere teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #17 a=2d olduğundan ilk boşluk = 2 Musti9090 dedi: Sağ olun hocam. Diğer yardım edenlere teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Kanka hayatımda hiç çözüm almadım raporlar mısın çözüm olarak rica e tsem. Artı 0 Eksi
a=2d olduğundan ilk boşluk = 2 Musti9090 dedi: Sağ olun hocam. Diğer yardım edenlere teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Kanka hayatımda hiç çözüm almadım raporlar mısın çözüm olarak rica e tsem.
KS KS M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #18 Kayra23 dedi: A = 2D olduğundan ilk boşluk = 2 Kanka hayatımda hiç çözüm almadım raporlar mısın çözüm olarak rica e tsem. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm seçeneği yok gelirse işaretlerim sabah, iyi geceler. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: A = 2D olduğundan ilk boşluk = 2 Kanka hayatımda hiç çözüm almadım raporlar mısın çözüm olarak rica e tsem. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm seçeneği yok gelirse işaretlerim sabah, iyi geceler.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #19 Musti9090 dedi: Hocam çözüm seçeneği yok gelirse işaretlerim sabah, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi geceler dilerim. Artı 0 Eksi
Musti9090 dedi: Hocam çözüm seçeneği yok gelirse işaretlerim sabah, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi geceler dilerim.