Tachiyomi eklenti nasıl eklenir?

İşletim sistemi
Android

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba tachiyomiye güncelleme gelmiş ve artık URL ile eklenti eklenebiliyormuş ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024_0214_113825.png
    25 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
Hayır tachiyomi eklentisinin index.min.js dosyasını bulman lazım. Site atmakla alakalı değil pek

Son düzenleme:
Biraz zaman geçmiş ama konunun çözüme kavuşması için rehber yazayım. Uygulamayı açtıktan sonra sağ alttan göz at butonuna tıkla. Ekranda uzantı depoları diye bir şey çıkacak. Ona basınca senden bir link isteyecek ve oraya bunu yaz: https://raw.githubusercontent.com/ThePBone/tachiyomi-extensions-revived/repo/index.min.json sonra ekle yazısına basıp geri gel. Sayfayı yenile. Önüne bir sürü uzantı düşecek. Sadece türkçe istiyorsan sağ üstteki üç noktaya basıp Süz yazısına bas sadece türkçeyi tikle. Bu kadar.

Hocam yaptım dediğiniz gibi ama bu sefer de eklentiler inmiyor kur dememe rağmen.

Hocam yaptım dediğiniz gibi ama bu sefer de eklentiler inmiyor kur dememe rağmen.
Kurduktan sonra uzantılar yerinin en üstüne güvenilmiyor diye yazması lazım. Ona basıp sonra güven e bas indiriyo uzantıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…