Taciz iftirası yemek

Hocam kendi telefonumun kamerasından annemin telefonundaki sohbetleri ve resimleri çekmeyi düşünüyorum.

Sohbetleri olduğu gibi gönderin yeterli.
Bir de "Yarının rehberlik dersinde ya da diğer arkadaşlarla bu konuyu tekrar konuşmanız, benim için daha büyük bir sıkıntıya yol açabilir. Lütfen anlayış gösterin ve durumu benim bakış açımla değerlendirin." desem sorun olur mu?

Kanıtları attın zaten gerek yok bence bu kadar geri çekilmeye.

Tamam hocam yazıyorum o zaman.

Hoca şunu yazmış ; Ben seni anladım. Senin bunu tekrarlamayacağını da biliyorum. Ama onların yerinde olsan sende yanlış anlardın. O yüzden iki tarafta haklı. Tekrarı olmadığı sürece bu güveni bana da arkadaşlarına da verdiğin sürece hiçbir sorun yok oğlum. Kafana takma üzülme, vicdanın rahatsa zamanla arkadaşların da seni tanıyacaktır yazmış.

Son düzenleme:
Senin bir tane daha konunu görmüştüm. Sanırım nakil aldıracaksın en iyisi boşver takma gereken savunmayı yaptın zaten. Kızlar uzatmaya devam ederse hocanada söyle zaten hocaya kanıtları attın pek bir problem olmaz. Sadece bir daha böyle bir olay yaşarsan ağırlığını koy direk geri çekilme yeter senin için.

Hocam zaten artık rahat olurum hocanın güvenini kazandım. Zaten okulda da bana güvenmişti fakat içim rahat olmayıp yazmak istedim. Nakili en geç 10.sınıfta yapacağım. Onlarla karşılaşsak ne kadar laf ederlerse etsinler artık dönüp bakmam bile. Bu arada hocam sizce ne yazayım bu yazıya ben bir şey bulamadım.

Yeni nesil kızlar olay çıksın popüler olalım derdinde en iyiside dönüp bakma hiç. Hocayada Teşekkür ederim hocam söylediklerinizi anladım. Niyetim yanlış anlaşılmaktı bundan sonra da daha dikkatli olacağım tarzı bir cümle yazsan yeterli olur.

Amerikalı, Almanyalı yada Koreli biri gözlerinin önünde çekse acaba tacizci derlermiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…