Taciz ile suçlandım

İlk olarak kadın korkumu arttırdığın için teşekkürler. Bu durumu siyasi ve yasal olarak ya da kadınlara tapan erkekleri azaltarak piskilojik olarak durdurmalıyız kanunda bir erkek bana taciz etti diyen bir kadın varsa bunu kadın değil erkek kanıtlamalı yazıyor (öyle biliyorum) kadınların egosunu kırmalıyız benim gibi kadınlarla orada burada dalga geçerek ama yalan söyleme yoksa cezai işlem uygulanır mesela de ki: Tarihteki kaliteli bilim insanlarının çoğu erkek ismi çok ünlenmişlerin tamamı erkek. Böyle gerçekleri yüzlerine vurdukça "erkek bana hizmet!" kafasından çıkıp şükür etmeye başladıklarını görebilirsin ya da anayasada değişiklilik talep ederiz olursa olur olmazsa olmaz.
Konu dışı: Technopat'ta ilk defa 23. sayfayı gördüm.

Geçmiş olsun dostum, sana arkadaşlık teklif ettiğine dair WhatsApp mesajı, yine tanık olacak birisi var ise, kabul etmedim o da bu iftirayı attı denerek, kızın iftira attığı arkadaşınla olduğun gün içerisinde kart ile alışveriş yaptıysan kayıtları, bakın ben burdaydım, kamera görüntüsü vs. kanıtlanarak davayı da kazanabilirsin. Güvendiğin bir avukata danış derim. Yaşadığın manevi sıkıntı için de tazminat hakkın var. Davayı kazanırsan asıl sorununa da fayda eder gibi geldi bana. Ailenle de paylaşmak sana kalmış ama başkalarından duymaları ihtimali varsa sen söyle bence.

Yaşın kaç bilmiyorum ama lisede benim arkadaşın başına aynı olay geldi. Çocuk direk anasını babasını alıp savcılığa koştu. İftiraya uğradım deyip suç duyurusunda bulundu. Okula polis geldi soruşturma devam ederken disiplin kuruluna da verildi kız. Kız hergün ağlıyo ama kimse inanmıyo tabi. Kızın anasından emdiği süt burnundan geldi o psikolojik baskıyla. O olaydan sonra gerçekten tacize uğrasa da şikayetçi olmaz heralde. Kanıtlayabiliyorsan sen de suç duyurusunda bulun.

Hocam sen arkadaş olayını çok abartmışsın herkes lisede değişir unutur/unutulur boş ver önüne bak gitsin zaten hatırlamayacaklar bile biraz çevrene bak birkaç ay önceki gündemi bile hatırlamaz insanların çoğu, koyun gibi güdülürler siz kendinizi kurtarmışsınız o insanlardan

Kıza gelecek olursak ikinizinde yaşı küçük olduğu için pek bir şey çıkacağını sanmam dava ile hakkını helal etme diğer tarafta çeksin çekeceğini teknik olarak yaşı tutuyor günah olmaya

Yapmışsındır bir şey.
Max platonik

Direkt bunu mahkemede söylesen kazanırsın kanka çok anlaşılabilir bir kanıt

Başka şehre taşının.
Kira fiyatlarını biliyorsun herhalde?

Son düzenleme:
Hocam bende böyle bir olayla karşılanmıştır 1 2 ay önce. Ben sınıfta yatarken bir çocuk kıza vurmuş ben olayı tam olarak görmedim sonra kız sınıftan çıktı müdüre gitmiş yalan yanlış şekilde anlatmış son dersin ortasında 7 kişi o çocuk dahil müdürün yanına çağrıldık olayı bizden hiç dinlemeden bizi ensemizden tutup hava kaldırdı (biz kızı sıkıştırıp dövmüsüz) sonra kız yalan söylediğini kabul etsede biz disiplin kuruluna çağrildik ve okuldan atılmamızı istediler sonra kınama cezası aldık normalde derslerimde başarılıyım (ort:88.4549) o kız yüzünden belge alamıyorum bence hocam hakkınızı arayın.

Max women

Elimde olsa keşke.

İnsanlar benden iyice soğumuş durum da kızda olayı itiraf etmiş durumda artık sadece insanların benden soğumasıyla kaldım.
Kızın büyük ihtimalle amacı senin çevreni bozmaktı ve başarılı olmuş bence dava aç bu yaptığı yanına kâr kalmasın yoksa hayatı boyunca bu yaptığını çok becerikli birşeymiş gibi görüp bunla övünebilir

Sevgilizdende mağdur etmeye çalışmışlar. Vay bilmem neler neyse kusura bakmayın bunu dediğim için. Olay ilk olduğunda direkt kız arkadaşınıza da atmışlarsa okuldaki popülerliğinizi ve okul dışındaki tüm çevrenizi bozup sizi tek kişi ve savunmasız bırakmaya çalışmışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…