Tacizden nasıl kurtulunabilir?

Dışarı gel ama yanına bir sopa bir de birkaç insan al. Bir daha arayamazlar. Test edildi işe yarıyor.
Giderken Massaka dinle bir de.

Artık bazı şeyler gibi dövüşü de tecrübe etme zamanı geldi çattı. Dövüşecek ki, bazı şeylerin kavgayla düzeldiğini, bazı şeylerin de daha kötü olduğunu görecek. Erken olması iyidir.

Ben gerçekten üzülüyorum ya.

Her zaman olan şeyler ama yani...
Sen insansın o da insan sen niye ona kötülük yaparsın ki? Küssünüz zaten konuşma bırak ya.

Sana yapıldığını hayal edince insanın içi kötü oluyor.

Aynı durum başıma geldi. Allah'tan artık arayıp sormuyorlar. Tek tabanca takılıyorum, on numara. Tabii 3-4 arkadaşım var ama onlar gibiler değil. İrtibatı kestim, engelledim, ses soluk yok

Gözü kesmiyor olabilir belki. Gerçi kavga son çaredir diyeceğim ama bu tiplerle konuşarak anlaşmak imkansız. Konuyu okurken iki kez katil oldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle video çekme imkanın varsa gönder
Memleket neresi kardeşim yardımcı olayım.

Mesajlarla beraber polise git. Şikayetçi ol akşam annelerinin yanında ağlarlar. Bu nasıl bir iş arkadaş hangi mağrada yaşıyorsun. Masumu bul çök üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…