yigitalyksel
Hectopat
Abi, bütün Sosyal'i gaza getirdin. Biz de gelelim kavgaya, çok pis gaza geldim.
O zaman yarın nerede buluşuyoruz?
Abi, bütün Sosyal'i gaza getirdin. Biz de gelelim kavgaya, çok pis gaza geldim.
Selamlari
İlk önce lütfen dalga geçmeyin ne olur?
2 Aydır küs olduğum bir arkadaşım var.
Ve bu akşam WhatsApp'ten bana yazdı.
Yarın bizimle dışarı geliyorsun yoksa numaranı ve adresini öyle böyle sitelere atarım dedi.
İrtibatımı kesmiştim, 2 aydır hiç konuşmadım.
Sürekli mesaj yazıyorlar, arıyorlar. Numaralarını engelledim fakat gene de annesinin telefonundan arıyorlar, onları da engelledim.
Şimdi de annemin babamın telefonundan arıyorlar.
Okuldayken bisikletimi kırmışlardı, annelerine söylediğim zaman o yapmamıştır diyor.
Ne yapmam gerekiyor peşimi bıraksınlar?
Arkadaş adamı çağırsın, toplanırız her türlü madar ederiz.O zaman yarın nerede buluşuyoruz?
Gözü kesmiyor olabilir belki. Gerçi kavga son çaredir diyeceğim ama bu tiplerle konuşarak anlaşmak imkansız. Konuyu okurken iki kez katil oldum.Artık bazı şeyler gibi dövüşü de tecrübe etme zamanı geldi çattı. Dövüşecek ki, bazı şeylerin kavgayla düzeldiğini, bazı şeylerin de daha kötü olduğunu görecek. Erken olması iyidir.
Dışarı gel ama yanına bir sopa bir de birkaç insan al. Bir daha arayamazlar. Test edildi işe yarıyor.
Giderken massaka dinle bir de.
Selamlari.
İlk önce lütfen dalga geçmeyin ne olur?
2 Aydır küs olduğum bir arkadaşım var.
Ve bu akşam WhatsApp'ten bana yazdı.
Yarın bizimle dışarı geliyorsun yoksa numaranı ve adresini öyle böyle sitelere atarım dedi.
İrtibatımı kesmiştim, 2 aydır hiç konuşmadım.
Sürekli mesaj yazıyorlar, arıyorlar. Numaralarını engelledim fakat gene de annesinin telefonundan arıyorlar, onları da engelledim.
Şimdi de annemin babamın telefonundan arıyorlar.
Okuldayken bisikletimi kırmışlardı, annelerine söylediğim zaman o yapmamıştır diyor.
Ne yapmam gerekiyor peşimi bıraksınlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.