Tacizden nasıl kurtulunabilir?

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selamlari
İlk önce lütfen dalga geçmeyin ne olur?
2 aydır küs olduğum bir arkadaşım var.
Ve bu akşam WhatsApp'ten bana yazdı.
Yarın bizimle dışarı geliyorsun yoksa numaranı ve adresini öyle böyle sitelere atarım dedi.
İrtibatımı kesmiştim, 2 aydır hiç konuşmadım.
Sürekli mesaj yazıyorlar, arıyorlar. Numaralarını engelledim fakat gene de annesinin telefonundan arıyorlar, onları da engelledim.
Şimdi de annemin babamın telefonundan arıyorlar.
Okuldayken bisikletimi kırmışlardı, annelerine söylediğim zaman o yapmamıştır diyor.
Ne yapmam gerekiyor peşimi bıraksınlar?

Ses kaydı veya ekran görüntüsü alın. Gidip yüzleşin eğer yola gelmezler ise görüntü ile annelerine gidin. Ve anneleride bir işe yaramaz ise Polise bile gidebilirsiniz. Telefonu izinsiz yaymak suçtur. Polise verin kediye dönsünler.

Selamlari.
İlk önce lütfen dalga geçmeyin ne olur?
2 Aydır küs olduğum bir arkadaşım var.
Ve bu akşam WhatsApp'ten bana yazdı.
Yarın bizimle dışarı geliyorsun yoksa numaranı ve adresini öyle böyle sitelere atarım dedi.
İrtibatımı kesmiştim, 2 aydır hiç konuşmadım.
Sürekli mesaj yazıyorlar, arıyorlar. Numaralarını engelledim fakat gene de annesinin telefonundan arıyorlar, onları da engelledim.
Şimdi de annemin babamın telefonundan arıyorlar.
Okuldayken bisikletimi kırmışlardı, annelerine söylediğim zaman o yapmamıştır diyor.
Ne yapmam gerekiyor peşimi bıraksınlar?

Sıkıntı var ve tek çözüm: O arkadaşının evini 20 kişiyle bas akıllanır (şaka yapıyorum) polise gidip şikayet etsene ya da sen de onun numaralarını paylaş sitelerde ne deyim.

Elinizde büyük koz var. Kanıtlarla birlikte en yakın karakola gidin şikayette bulunun ayrıca karakol çıkışında da güzel bir fotoğraf çekilir paylaşırsınız sosyal medyada 🙂

Ayrıca, gereken kanıtları ailesine gönderip, çocuğunuzun tehditleri bunlar, en yakın vakitte ailemle karakola gidip hakkınızda ifade vereceğim, söylerseniz bir güzel baba dayağı da yer o.

Böyle şekilde tehdit etmek büyük bir suçtur ve cezası ağırdır. Eğer çok ileri giderlerse polise şikayet edin bakın nasıl üçbuçuk atıyorlar. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti. Çocuk numaramı Avcılar civarı pasif arayan abazan bir dayıya vermiş. Tabi adam ha bire beni arıyordu. Sonunda numaramı değiştirdim, ayrıca numarayı o adama veren çocuğu polise şikayet ettim. Akşamına babası aradı ve özür diledi, tabi ki bende şikayetçi olmadım. Geçenlerde çocuğu gördüm bana selam verdi, tekrardan özür diledi. Helalleştik ve ayrıldık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı