- Makaleler
- 1
Ergenler pervasızdır. Aldırış etmeyin, kanıtlarıyla şikayet edin karakola giderek.Kaç kez dedim fakat git söyle gör ananın ***nı diyor, insanda gene de bir korku oluşuyor.
Ergenler pervasızdır. Aldırış etmeyin, kanıtlarıyla şikayet edin karakola giderek.Kaç kez dedim fakat git söyle gör ananın ***nı diyor, insanda gene de bir korku oluşuyor.
Dostum seni anlıyorum.Kaç kez dedim fakat git söyle gör ananın ***nı diyor insanda genede bir korku oluşuyor.
Oergenler pervasızdır. Aldırış etmeyin, kanıtlarıyla şikayet edin karakola giderek.
Kaç kez dedim fakat git söyle gör ananın ***nı diyor insanda genede bir korku oluşuyor.
Hiç ertelemeden yapın şikayeti, sonuna kadar en ağır cezaları hak ediyorlar. Burada kimse başkasının hayatıyla oynayamaz, tehdit de edemez, endişe etmeyin. Zaten şikayet kağıdı evlerine geldiğinde, çocuğu üzerine bir iki kez daha düşünür ailesi.Yarın başvuru yapacağız zaten numarası engelledim mesajları silmiş ama SS'leri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.