Tactile vs Linear

• Konuyu başlatan Mruo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.896
Bütçem 800₺'ye kadar çıkıyor normalde ancak ben sistemi de güncellemek istediğimden bu paranın yarısı düşüyor.

Çin'den tam boy Red Switch bir klavye alacağım ya da pusak K3 bulabilirsem.

Hocam o bütçeyle ben size bir klavye toplarım aman aman bir hobiniz var mı yoksa günlük kullanım için mi?

Edit: Anladığım kadarıyla 400 TL bütçe.

Hocam o bütçeyle ben size bir klavye toplarım aman aman bir hobiniz var mı yoksa günlük kullanım için mi?

Edit: Anladığım kadarıyla 400 TL bütçe.

%60 veya TKL bir klavye olmaz.

Neden diye soracaksanız anime bölümlerini editliyorum ve değerleri el ile ayarladığımdan numpad çok fazla işimi görüyor.

Daha çok yazı yazma ve oyun diyelim biz ona.

Bütçeyi 800₺'ye kadar çıkarabiliyor olsam da cinnet geçirten işlemcim yüzünden 400₺ buna işlemciye gidiyor. Bana ise klavye için 400₺ kalıyor maalesef. :(

Neden diye soracaksanız anime bölümlerini editliyorum ve değerleri el ile ayarladığımdan numpad çok fazla işimi görüyor.

Bütçeyi 800₺'ye kadar çıkarabiliyor olsam da cinnet geçirten işlemcim yüzünden 400₺ buna işlemciye gidiyor. Bana ise klavye için 400₺ kalıyor maalesef. :(
Hocam bence K3 Pro en iyisi alabileceğiniz.

Numpad istemeseniz hallederdimde maalesef numpadle çok zor o fiyat.

Numpadi hallderiz derseniz.

Numpad istemeseniz hallederdimde maalesef numpadle çok zor o fiyat.

Numpadi hallderiz derseniz.

Bu namussuz hoşuma gitmiyor değil ama hem çok pahalı hem de %60.

Batyouone bunu çekilişini yapıyordu bir ihtimal şansım döner de bana çıkar içimde kalmaz en azından. :D

En kötü biraz daha bütçeyi arttırarak Çin'den iyi bir klavye alacağım. Tabi benim değişik fantezilerim olduğundan dolayı MechZone 108 Keys Lucky Carp Keycap Set OEM Profile PBT Sublimation Keycaps for Mechanical Keyboard bunu da iliştireceğim ileriki zamanda klavyenin yanına. :D

Evet bir keycap setine 370₺ para verebilecek bir deliyim ben. :)

Bu namussuz hoşuma gitmiyor değil ama hem çok pahalı hem de %60.

Batyouone bunu çekilişini yapıyordu bir ihtimal şansım döner de bana çıkar içimde kalmaz en azından. :D

En kötü biraz daha bütçeyi arttırarak Çin'den iyi bir klavye alacağım. Tabi benim değişik fantezilerim olduğundan dolayı MechZone 108 Keys Lucky Carp Keycap Set OEM Profile PBT Sublimation Keycaps for Mechanical Keyboard bunu da iliştireceğim ileriki zamanda klavyenin yanına. :D

Evet bir keycap setine 370₺ para verebilecek bir deliyim ben. :)

Alınır.

İşallah sana çıkar.

MK61 şu an kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı