Merhaba arkadaşlar bütçe sınırı yok, weider olmasın yeter, tadı çok güzel her zaman kullanabileceğim protein tozu arıyorum. Big joyun muzlu, çikolatalı, çilekli aldım fakat tatları acı geldi ve yemeklerde katarken falan yemeğin tadını da bozdu. Bana her şeyin ve her tarifin yanında gidebilecek protein tozu önerebilir misiniz? HIQ double çikolata denedim bigjoya göre tadı daha iyiydi ama bana böyle süper tada sahip sürekli kullanabileceğim bir protein tozu lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
Direkt Big Joy çilekli diyecektim fakat beğenmemişsiniz. Kaç gram protein tozuna kaç mililitre su kattınız? 1 ölçeğe 200-250ml ideal genelde ve acı değil.
Direkt big joy çilekli diyecektim fakat beğenmemişsiniz. Kaç gram protein tozuna kaç mililitre su kattınız? 1 ölçeğe 200-250ML ideal genelde ve acı değil.
Direkt big joy çilekli diyecektim fakat beğenmemişsiniz. Kaç gram protein tozuna kaç mililitre su kattınız? 1 ölçeğe 200-250ML ideal genelde ve acı değil.
İnanır mısınız bilmiyorum ama dün gece MySupplement (Big Joy'un alt markası.) Çilekli içip yattım şu anda ağzımda çok hoş bir şekerli tat var o kadar güzel
İnanır mısınız bilmiyorum ama dün gece MySupplement (Big Joy'un alt markası.) çilekli içip yattım şu anda ağzımda çok hoş bir şekerli tat var o kadar güzel
Sos hiç denemedim ama pirinç unu ile şahane oluyor bildiğin çilekli puding. Sos olarak çok protein tozu kullanıp az su kullandıysanız aroma çokluğundan acı gelebilir.
Mesela HIQ flavn drop alıp ağzınıza damlatın ağzınız yanar, ama ürüne katın iyi bir tat verir.
Sos hiç denemedim ama pirinçunu ile şahane oluyor bildiğin çilekli puding. Sos olarak çok protein tozu kullanıp az su kullandıysanız aroma çokluğundan acı gelebilir.
Mesela HIQ flavn drop alıp ağzınıza damlatın ağzınız yanar, ama ürüne katın iyi bir tat verir.
Sos hiç denemedim ama pirinçunu ile şahane oluyor bildiğin çilekli puding. Sos olarak çok protein tozu kullanıp az su kullandıysanız aroma çokluğundan acı gelebilir.