Dibinde cok az acılık var, sos ıcın alıyorsan HİQdan sasma derim. Hangi aromayı istiyosan yaz, cevaplayabilirim tadı vesaire.Sosluk olarak Proteinocean choconuts önerdiler sence alınır mı?
Dibinde cok az acılık var, sos ıcın alıyorsan HİQdan sasma derim. Hangi aromayı istiyosan yaz, cevaplayabilirim tadı vesaire.Sosluk olarak Proteinocean choconuts önerdiler sence alınır mı?
Dibinde cok az acılık var, sos ıcın alıyorsan HIQ'dan sasma derim. Hangi aromayı istiyorsan yaz, cevaplayabilirim tadı vesaire.
Proteinocean bisküvilisi özellikle yogurta cok basarılı.
Bigjoy kullanıyorum muzlu 300ML su acı degil aksını cok iyi. Sizin tozda bir sıkıntı olabilir. Bana da supplementler cilekli harika demıslerde acı ve alumınyum tadı cıkmıstı.
Yerinde olsam burada soylenenlerı not ederım alırsamda en kucuk pakedını alır denerım. Yanı dırek 1kg 2kg alma ne olur ne olmaz. Herkesın damak zevkı de farklı hocam. Adam harika der sen denersın berbat gelebılır gorecelı yani.
Proteinocean coconun dibinde yerken en arkadan hafif acımsı bir tat geliyor, HIQ olarak çoğu aromayi denedim. Aklında hangi aromalar varsa, yoğunluğunu vesaire söyleyebilirim.
Benim favorim, Coconat olan. Çikolata tadı biraz sert ama Hindistan cevizi ile birleştiğinde bayağı güzel oluyor. Vanilya Dondurmayı da önerebilirim, öbür favorim bu aroma. Genel olarak pirinç ununun üstünde yediğimde bayağı güzel oluyor. Double Çikolata da bayağı güzel, hafif alttan tuz tadı geliyor sadece, o da rahatsiz edecek derece de değil. Fındık Çikolataya gelirsek, Fındık tadi %60-65 çikolata tadı %35-40 civarı geliyor, çikolata tadı fındıkla biraz bastırılmıştı. Sütlaç aromasını nasıl bir yorum yapabileceğimi bilmiyorum. Bisküvi aroması da, aroması biraz sönük kalmış öbür aromalara göre. Bir daha zor tercih ederim. Karamel aromasi da güzel, tuzlu bahsediliyor ancak ben double cikolata da aldigim tuz tadı kadar almadım tuz tadını, karamel de favorim degil ama yerinde güzel aroma. Browni aroması da fena degil, ancak aromayi ılık bir suyla yaptığın zaman tadı sıcak geliyor, browniden ziyade çikolata gibi.
hardline çikolatalı whey 3 matrix öneririm gayet güzel çikolatalı sütü arındırmayan bir tadı var sütle yaparsan suya göre daha çok beğenirsin tadınıMerhaba arkadaşlar bütçe sınırı yok, weider olmasın yeter, tadı çok güzel her zaman kullanabileceğim protein tozu arıyorum. Big joyun muzlu, çikolatalı, çilekli aldım fakat tatları acı geldi ve yemeklerde katarken falan yemeğin tadını da bozdu. Bana her şeyin ve her tarifin yanında gidebilecek protein tozu önerebilir misiniz? HIQ double çikolata denedim bigjoya göre tadı daha iyiydi ama bana böyle süper tada sahip sürekli kullanabileceğim bir protein tozu lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
tariflerin yanında da iyi gider kullandığım bir ürünhardline çikolatalı whey 3 matrix öneririm gayet güzel çikolatalı sütü arındırmayan bir tadı var sütle yaparsan suya göre daha çok beğenirsin tadını
Hardline çikolatalı whey 3 matrix öneririm gayet güzel çikolatalı sütü arındırmayan bir tadı var sütle yaparsan suya göre daha çok beğenirsin tadını.
Tariflerin yanında da iyi gider kullandığım bir ürün.
Hardline tadı Bigjoy'dan çok daha kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.