Tadı güzel protein tozu önerisi

Proteinocean bisküvilisi özellikle yogurta cok basarılı.
Bigjoy kullanıyorum muzlu 300ML su acı degil aksını cok iyi. Sizin tozda bir sıkıntı olabilir. Bana da supplementler cilekli harika demıslerde acı ve alumınyum tadı cıkmıstı.

Yerinde olsam burada soylenenlerı not ederım alırsamda en kucuk pakedını alır denerım. Yanı dırek 1kg 2kg alma ne olur ne olmaz. Herkesın damak zevkı de farklı hocam. adam harika der sen denersın berbat gelebılır gorecelı yani.

Dibinde cok az acılık var, sos ıcın alıyorsan HIQ'dan sasma derim. Hangi aromayı istiyorsan yaz, cevaplayabilirim tadı vesaire.

Aroma önerebilir misin bigjoy acı geldi HIQ biraz daha tatlıydı sanırsam en tatlısı ve Güzeli Proteinocean sence?

Ne alayım o zaman Proteinocean Coco nut mu?

ProteinOcean Coconun dibinde yerken en arkadan hafif acımsı bir tat geliyor, HİQ olarak çoğu aromayi denedim. Aklında hangi aromalar varsa, yoğunluğunu vesaire söyleyebilirim.

Proteinocean coconun dibinde yerken en arkadan hafif acımsı bir tat geliyor, HIQ olarak çoğu aromayi denedim. Aklında hangi aromalar varsa, yoğunluğunu vesaire söyleyebilirim.

Bana sadece en güzel tada sahip olanı önerebilir misin detaylı bilgi verebilir misin Bigjoy elendi, sos olarak uygun değil içimliğini de beğenmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim favorim, Coconat olan. Çikolata tadı biraz sert ama Hindistan cevizi ile birleştiğinde baya güzel oluyor. Vanilya Dondurmayı da önerebilirim, öbür favorim bu aroma. Genel olarak pirinç ununun üstünde yediğimde bayağı güzel oluyor. Double Çikolata da bayağı güzel, hafif alttan tuz tadı geliyor sadece, o da rahatsiz edecek derece de değil. Fındık Çikolataya gelirsek, Fındık tadi %60-65 çikolata tadı %35-40 civarı geliyor, çikolata tadı fındıkla biraz bastırılmıştı. Sütlaç aromasını nasıl bir yorum yapabileceğimi bilmiyorum. Bisküvi aroması da, aroması biraz sönük kalmış öbür aromalara göre. Bir daha zor tercih ederim. Karamel aromasi da güzel, tuzlu bahsediliyor ancak ben double cikolata da aldigim tuz tadı kadar almadım tuz tadını, karamel de favorim degil ama yerinde güzel aroma. Browni aroması da fena degil, ancak aromayi ılık bir suyla yaptığın zaman tadı sıcak geliyor, browniden ziyade çikolata gibi.

Çok sağ ol az önce Testo Taylan'a sordum o bana tuzlu karamel HIQ al ve 30-50 ML su ile karıştır dedi en iyi yemek sosu oluyor dedi pekmez gibi dedi.

hardline çikolatalı whey 3 matrix öneririm gayet güzel çikolatalı sütü arındırmayan bir tadı var sütle yaparsan suya göre daha çok beğenirsin tadını

hardline çikolatalı whey 3 matrix öneririm gayet güzel çikolatalı sütü arındırmayan bir tadı var sütle yaparsan suya göre daha çok beğenirsin tadını
tariflerin yanında da iyi gider kullandığım bir ürün

Hardline tadı Bigjoy'dan çok daha kötü.

Hardline tadı Bigjoy'dan çok daha kötü.

Açilin ben geldim. 3 gun once whey 3 matrix cilekli proteinim geldi.

Hemen tad tecrubeme geciyorum.

200ML su + 1 olcek toz - tadi oluru var gibi ama bence bunu sekersiz kahve icebilen tipler sevebilir sadece. Eger tad takintiniz varsa tadi yavan eksiyi bastim.

200ML süt + 1 olcek toz - tadi McDonald's'in milshakesi cok basarili. Ben sut kullanıyorum derseniz almanizi tavsiye ederim. Su beni pek kesmedi begenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…