Tadkir ve teşekkürün ne önemi var?

• Konuyu başlatan Hyrooa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 23.925

Hyrooa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
10. sınıfım. Şu anda ortalamam 84 ve daha girilmeyen sınavlarım ve ders içlerim var. Dönem sonunda ortalamam tahminen 87 civarı olacak. Ama coğrafya ilk sınavdan 50 aldım ve hoca 1. performansa 50 girdi. 2. sınavdan düşük alacağımı düşünüyorum ve hoca biraz kıl bir hoca. O yüzden coğrafyadan kalabilirim. Bu yüzden taktir teşekkür alamayacağım. Fakat lisede çok bir önemi var mı? Sonuçta bildiğim önemli olan 4 senin ortalaması. Ve 10. sınıfın 1. dönemi 87 ortalama kötü değil bence sadece coğrafyadan kalıyorum. Belgenin herhangi bir etkisi oluyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diplomanın herhangi bir önemi yok ama dönem sonu ortalamaları, girecek olduğun YKS sınavında okul puanı olarak sana ek bir puan veriyor. Ortalaman ne kadar yüksekse ek o kadar puan alıyorsun. Benim 4 senenin ortalaması 92 idi okul bana ek 50 puan vermişti.

70, 00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi alır. 4 senenin ortalaması önemli dediğin gibi ortalamana göre bu belgeler veriliyor. Verilen belgelerin ek bir getirisi yok.

Belge pek etkisi yok. Başarılı olduğun için belge ile ödüllendiriliyorsun. 4 sene ortalaması YKS için gerekli olacak. Her yıl puanınızı yüksek tutun. Umarım takdir alırsınız. Olmadı hocalardan biraz yardım isteyin. Zamanında çok az puanla takdiri kaçırmıştım. Fizik hocam buradan ona selamlarımı gönderiyorum. Web tasarım dersi için hocam performans puanımı artırmamıştı. Konuşayım demişti. Bu da böyle bir anım. Web tasarım hocama ve fizik hocama selamlarımı iletiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı