600w 2. El alcam usta çıkış yılı baya bir eski bir PSU galiba ama 400 e bulmak zorTagan çok kaliteli bir PSU markasıdır. Hala üretim yapıyorlar mı bilmiyorum. Ben 2005 yılında 480W Tagan PSU'mu, 2018'e kadar kullanmıştım.
Sıfır değilse ki değilmiş bence almayın. O power supply artık çok eskimiştir. İçindeki bobin ve kapasitör bileşenler zamanla ölüyor benim öyle olmuştu. Anakarta zarar verir.600w 2. El alcam usta çıkış yılı baya bir eski bir PSU galiba ama 400 e bulmak zor
Zaten high power 600w bir PSU almıştım 2. El 1 yıl kullandım kıvılcım falan çıktı dün diğer bileşenlere zarar geldiyseSıfır değilse ki değilmiş bence almayın. O power artık çok eskimiştir. İçindeki bobin bileşenler zamanla ölüyor benim öyle olmuştu. Anakarta zarar verir.
Yani olabilir. Bütçeniz dahilindeyse alabilirsiniz. FSP falan bulursanız daha iyi olabilir.Zaten high power 600w bir PSU almıştım 2. El 1 yıl kullandım kıvılcım falan çıktı dün diğer bileşenlere zarar geldiyse
Ek olarak bunun yerine aeracool 500w PSU var 2 yıldır kullanılan onu alayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.