Tahmin: Crysis Remastered, Ray Tracing ile Gelebilir

Bahsedilen video ve yeni Crysis oyunun gösterilişi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@stevesm1221
Alınganlığa gerek yoktu aslında. Crysis ile alakalı bir durum. Bir tür mizah unsuru bu oyun. :)
Yok hocam alınganlıkla alakalı değil. Sadece çok abartıldığını düşünüyorum, diğer oyunları bilmiyorum ancak MW oyununda Ray Tracing optimizasyonu çok iyi, ileride diğer oyunlarda görürüz diye düşünüyorum. :)

Yok hocam alınganlıkla alakalı değil. Sadece çok abartıldığını düşünüyorum, diğer oyunları bilmiyorum ancak MW oyununda Ray Tracing optimizasyonu çok iyi, ileride diğer oyunlarda görürüz diye düşünüyorum. :)
Mesajı düzenlemiştim aslında yanlış bir ifade oldu diye. Sizi anlıyorum. Mizahın sebebi oyun burada. Ray Tracing ile ilgili bir yorum yok aslında. :)

Crytek son zamanlarda Crysis'i gösteriyor. En son dün yayınladıkları Cryengine videosunun sonunda yine oyunu gösterdiler.

Yeni oyun gelir mi bilmem ama ilk oyunu remaster edip Ray Tracing desteği ile tekrar yayınlayabilirler.

Bu sadece bir tahmin tabi.
İlk gün yüzüne çıkışı CryEngine 5.6 Tech Trailer ile beraber olmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani bir oyun geliyor ve bunu uzun süredir küçük küçük servis ediyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı