Tails OS nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onu fazla önermiyorum. Ayrıca onun için Vpnbook'dan başka bir hizmet kullanamıyorsunuz.
Allah aşkına VPN ve tor ağını nasıl aynılaştırmayı başardınız :D?
Tor VPN'den çok daha güvenlidir.

Nordvpn'de tor ağı üzerinden erişim hizmeti seçeneği veriyor. Bu da nordvpn yüklenilebilen her işletim sisteminde bu seçenek açılırsa Tails'ın yaptığı işi görüyor.

Bütün ağ tor üzerinden. Yine de bunun yerine Windows'da nord VPN aynı görevi görüyor.

Nord VPN ile tor çok farklı. Tor VPN içinde VPN oluşturuyor, böyle olunca da bağlandığın adresi bulmak çok daha zor bir hale geliyor.

Ben onu fazla önermiyorum. Ayrıca onun için Vpnbook'dan başka bir hizmet kullanamıyorsunuz.

Öneremezsiniz zaten. Windows içerisinde olan VPN ayarları yanlızca özel sunucun varsa işlevseldir.
VPNBook da bir nevi halka açık VPN sunucularıdır. Bu yüzden VPNBook dışında bir işe yaramaz varsayıyorsunuz.

Güvenlik için istiyorsanız Qubes OS kullanabilirsiniz.
Bu dağıtım güvenlik arayan kullanıcı sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Fedora ve dolayısıyla Red Hat tabanı ve deposu kullandığı için güvenlik araçlarının hepsinden yararlanabiliyor. Bu dağıtım bir çok geliştirici şirketlerden de güvenlik ve gizlilik konusunda övgüler alıyor.

Ayrıca güvenlik konusunda burada 2100 kişi üzerinde oldukça detaylı anket yapılmış.

Tail OS kullanılmaz. Tail OS'u bilgisayarına kuramazsın. Tail OS usb bellek üzerinden çalışıyor ve yazmak için ram kullanıyor. Bilgisiyarı her boot ettiğinde önceki yaptıklarına ulaşamayacaksın ve usb bellek bir süreden sonra uzun süreli kullanıma uygun olmadıkları için çalışmaz hale gelecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı