Çözüldü Tailwind çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksek2

Picopat
Tailwind kurmama rağmen çalışmıyor

Çözüm
Arkadaşlar uzun çaba sonucu sorunu çözdüm sorunun sebebi kodları tam bir şekilde yüklememesi uğraşmak istemiyen arkadaşlar için aşağıda GitHub linki bırakıyorum oradan rahat bir şekilde tailwind hazır kurulu bir şekilde indirebilirler.

GitHub - ksek2/tailwind-full
Komut satırına npx TailwindCSS -i./input. CSS -o output. CSS --Watch yazın. İnput. CSS içinde @tailwind base gibi ruleları eklemeyi unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut satırına npx TailwindCSS -i./input. CSS -o output. CSS --Watch yazın. İnput. CSS içinde @tailwind base gibi ruleları eklemeyi unutmayın.

Çalışmıyor hocam hala aynı.

Hocam bazı yazdıklarımı görüyor bazı yazdıklarımı görmüyor

text-red-600 yazdığımda çalışmazken.
text-red-700 de çalışıyor diğer komutları da denedim çalışmıyor.
--watch yazdıgınıza emin olun komut satırına. bir de ayarlardan auto save delayı 500 veya 1000 yapmayı deneyin.

Arkadaşlar uzun çaba sonucu sorunu çözdüm sorunun sebebi kodları tam bir şekilde yüklememesi uğraşmak istemiyen arkadaşlar için aşağıda GitHub linki bırakıyorum oradan rahat bir şekilde tailwind hazır kurulu bir şekilde indirebilirler.

GitHub - ksek2/tailwind-full

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…