xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Kasım 2021 #1 Merhaba, Tailwind.css öğrenmeye karar verdim ancak şöyle bir problem oluştu, CSS:Panoya kopyala /* ./your-css-folder/styles.css */ @tailwind base; @tailwind components; @tailwind utilities; Bu kodu girdiğimde hata alıyorum ancak sildiğimde Tailwind çalışmıyor. Tüm NPM ve NPX kodlarını yazdım. Şu an direkt sildim klasörü. Kodları söyleyecek bir kişi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2021
Merhaba, Tailwind.css öğrenmeye karar verdim ancak şöyle bir problem oluştu, CSS:Panoya kopyala /* ./your-css-folder/styles.css */ @tailwind base; @tailwind components; @tailwind utilities; Bu kodu girdiğimde hata alıyorum ancak sildiğimde Tailwind çalışmıyor. Tüm NPM ve NPX kodlarını yazdım. Şu an direkt sildim klasörü. Kodları söyleyecek bir kişi var mı?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.994 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Kasım 2021 #2 Sadece kodla kurulmuyor Tailwind. PostCSS'ye plugin olarak eklemeniz gerekli. Installing with Vite - Installation Integrate Tailwind CSS with frameworks like Laravel, SvelteKit, React Router, and SolidJS. tailwindcss.com Bu sayfada tam olarak ne yapacağınız anlatılmış. Artı 0 Eksi
Sadece kodla kurulmuyor Tailwind. PostCSS'ye plugin olarak eklemeniz gerekli. Installing with Vite - Installation Integrate Tailwind CSS with frameworks like Laravel, SvelteKit, React Router, and SolidJS. tailwindcss.com Bu sayfada tam olarak ne yapacağınız anlatılmış.
KS KS xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Kasım 2021 #3 die dedi: Sadece kodla kurulmuyor tailwind. Postcss'ye plugin olarak eklemeniz gerekli. Installing with Vite - Installation Integrate Tailwind CSS with frameworks like Laravel, SvelteKit, React Router, and SolidJS. tailwindcss.com Bu sayfada tam olarak ne yapacağınız anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım zaten olmadı, ayrıca PostCSS'ye plugin olarak nasıl ekleyeceğim? Anladım, sağ ol. Artı 0 Eksi
die dedi: Sadece kodla kurulmuyor tailwind. Postcss'ye plugin olarak eklemeniz gerekli. Installing with Vite - Installation Integrate Tailwind CSS with frameworks like Laravel, SvelteKit, React Router, and SolidJS. tailwindcss.com Bu sayfada tam olarak ne yapacağınız anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım zaten olmadı, ayrıca PostCSS'ye plugin olarak nasıl ekleyeceğim? Anladım, sağ ol.
enescengiz Zeptopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 @import "tailwindcss/base"; @import "tailwindcss/components"; @import "tailwindcss/utilities"; Bu kodları deneyebilirmisin. Artı 0 Eksi
@import "tailwindcss/base"; @import "tailwindcss/components"; @import "tailwindcss/utilities"; Bu kodları deneyebilirmisin.