Takamine GD93-NAT vs Takamine GD93CE-NAT

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Akustik gitar alacağım ve bu 2 model arasında kaldım. Deneme imkanım da olmadığı için aralarında ses farkı olacak mı bilmiyorum. Sahneye çıkan vb. biri değilim. Evde tek başıma veya arkadaş ortamında çalıyorum o yüzden elektro akustik modeli değil de takamine GD93-NAT modelini almayı düşünüyorum aslında. Yine de çok kararsızım. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlar varsa çok sevinirim. Diğerinde üstünde gelen alet sese etki eder mi vb. gibi durumlar kafamı kurcalıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstündeki preamp sese etki etmez. Mixer ya da ses sistemine girerek çalmanızı sağlar sadece.
NAT modelinde 12. perdeden sonra gövdenin kesik olması çalım rahatlığı sağlar.

Üstündeki preamp sese etki etmez. Mixer ya da ses sistemine girerek çalmanızı sağlar sadece.
NAT modelinde 12. perdeden sonra gövdenin kesik olması çalım rahatlığı sağlar.
Elektro akustik gitarların kablosuz elinize alıp çaldığınızdaki sesinin normal akustik gitarlara göre daha az ve hacimsiz olduğunu duydum doğru mudur acaba? GD93-CE modeli GD93-NAT modelinden daha az ve hacimsiz ses mi verir normal günlük kullanımda? Dediğim gibi benim için önemli olan günlük evde arkadaşlarımla otururken çalmak. Kablo vb. kullanmayacağım. Ses kaybı istemiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı